Antena Meniu Search
x

Video din cabina şoferului român de camion care conduce urmărind un show TV, înainte să provoace o tragedie

Viorel Săndulache urmărea o emisiune TV pe telefon, în momentul în care a intrat cu camionul în maşina condusă de o tânără în vârstă de 21 de ani, Abigail Harvey. Impactul a fost mortal.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.04.2019, 20:42

Vezi și

Viorel Săndulache urmărea o emisiune TV pe telefon, în momentul în care a intrat cu camionul în maşina condusă de o tânără în vârstă de 21 de ani, Abigail Harvey. Impactul a fost mortal.

Săndulache a minţit la proces şi a spus că nu era distras de nimic în timp ce conducea camionul, însă proba video obţinută de procurori a demonstrat exact contrariul.

Şofer român provoacă o tragedie în Anglia, din cauza telefonului mobil

Imaginile prezentate de procurori în instanţă sunt destul de concludente în privinţa activităţilor pe care le desfăşura şoferul român Viorel Săndulache, în timp ce conducea camionul pe M25.

Pe acelaşi subiect

Astfel, s-a dovedit că Săndulache se uita la o emisiune TV cu câteva secunde înainte de accident, iar înregistrările din interiorul cabinei demonstrează acest lucru.

Mai mult, procurorii au obţinut şi căutările pe Google de pe telefonul românului, care arată că Săndulache a căutat emisiunea respectivă şi apoi a accesat-o, în timp ce se afla la volan.

De asemenea, în imagini el apare râzând şi distrându-se copios, cu doar câteva secunde înainte de impactul mortal cu maşina Audi condusă regulamentar de o tânără de 21 de ani, Abigail Harvey.

Viorel Săndulache, găsit vinovat de moartea tinerei Abigail Harvey

Juriul din Maidstone Crown Court  l-a găsit vinovat pe Săndulache, după prezentarea probelor video, considerând că a provocat moartea tinerei din cauza conducerii periculoase a camionului.

Procurorii au arătat, de asemenea, că Săndulache mai avea sancţiuni anterioare pentru depășirea vitezei și conducerea în timpul folosirii telefonului mobil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Video din cabina şoferului român de camion care conduce urmărind un show TV, înainte să provoace o tragedie