Antena Meniu Search
x

Doi şoferi s-au vânat pe Valea Oltului, punând în pericol vieţile a zeci de alţi participanţi la trafic

Vieţile a zeci de oameni au fost puse în pericol pe Valea Oltului. Doi şoferi s-au şicanat ca şi cum drumul naţional le-ar fi aparţinut.

Vezi și

Vieţile a zeci de oameni au fost puse în pericol pe Valea Oltului. Doi şoferi s-au şicanat ca şi cum drumul naţional le-ar fi aparţinut. Au intrat în depăşiri riscante pe linie continuă şi au încercat să se scoată unul pe celălalt în decor. Poliţia din Vâlcea nu i-a identificat încă.

Valea Oltului. Ora şapte şi 42 de minute. Şoferul unei maşini de teren face o depăşire de infarct. E pe contrasens şi se strecoară la limită printre două TIR-uri. 

Două minute mai târziu, şoferul mastontului răspunde provocării. Depăşeşte periculos SUV-ul şi aproape că-l aruncă-n şanţ. Manevrele riscante continuă. Maşina de teren iese pe contrasens fără să se asigure. Din nou, TIR-ul încearcă să scoată autoturismul în decor. De fiecare dată impactul este evitat în ultimul moment.

Şicanele au continuat. Dar nu a fost doar o ceartă între doi şoferi. Şi alte maşini erau pe şosea. 

Alex Filip, pilot de raliu: "Sunt foarte mulţi oameni puşi în pericol în astfel de situaţii. În astfel de momente când doi şoferi doresc să-şi plătească poliţe unul altuia."

Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat, recent, un studiu care arată cine sunt cei mai periculoşi şoferi din România. Pe primul loc sunt cei din Bucureşti. În top se află şi constănţenii, dar şi ieşenii. 

Chiar dacă la nivel mondial, ţările fruntaşe sunt Italia, Grecia şi Polonia, Capitala României se situează pe locul 9 la capitolul şoferi periculoşi. Cei mai disciplinaţi în trafic fiind cei din Bombay, Montreal şi Cairo. 

Dacă simţiţi că sunteţi în pericol, sunaţi la 112, transmit poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Doi şoferi s-au vânat pe Valea Oltului, punând în pericol vieţile a zeci de alţi participanţi la trafic