Antena Meniu Search
x

Şoferii români se relaxează la volan

Smuncit. Impulsiv. Irascibil. Pare a fi portretul şoferului român. Spun pare pentru că un studiu contrazice ce credeam că ne-a dovedit realitatea din trafic. Potrivit sondajului, şoferul român are o relaţie specială cu maşina lui.

Vezi și

 Îi pune nume. Şi la volanul ei se relaxează. Chiar dacă trec minute la un singur semafor. Bun venit în Bucureşti, capitala melcilor din trafic. Oraşul unde se înaintează un metru şi apoi se stă. Deşi poate suna absurd, unul din doi şoferi se simte mai mult decât relaxat în această aglomeraţie.

Dacă ambuteiajele nu sunt tocmai pe placul tuturor, relaţia dintre şoferi şi maşinile personale are o scânteie aparte. 7 din 10 români spun că îşi privesc autoturismul ca pe un membru al familiei.

Iar între Ionuţ şi noua lui maşină a fost dragoste la prima cheie. Şi cum prietenii se alintă între ei. Şi asta nu e tot: sondajul a mai descoperit şi o altă parte a vieţii de şofer:

Probabil cea mai serioasă, dar şi îngrijorătoare, parte a studiului este aceea legată de şcolile de şoferi. 23 la sută dintre respondenţi spun că abia ştiau să ţină volanul în momentul în care au obţinut permisul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Şoferii români se relaxează la volan