Antena Meniu Search
x

Şoferiţă de VW cu doi copii în maşină căutată peste tot, după ce a provocat un accident şi a fugit (video)

O şoferiţă de VW cu doi copii în maşină e căutată peste tot, după ce a provocat un accident şi a fugit. Un bărba ts-a răsturnat în şanţ şi şi-a făcut praf maşina din cauza ei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.01.2020, 07:40

O şoferiţă de VW cu doi copii în maşină e căutată peste tot, după ce a provocat un accident şi a fugit. Un bărbat s-a răsturnat în şanţ şi şi-a făcut praf maşina din cauza ei.

Un şofer a fost aproape să îşi piardă viaţa pe o şosea din Republica Moldova, după ce a evitat o maşină care depăşea neregulamentar şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

O femeie care conducea un VW Passat şiavea doi copii în maşină, aşa cum susţin martorii citaţi de autoblog.md, a depăşit efectiv fără să se asigure şi cu o viteză nebună, chiar dacă din faţa circula regulamentar altă maşină.

Incidentul a avut loc pe şoseaua M2 Orhei-Soroca, între localităţile Domolgeni şi Prodăneşti, pe 8 ianuarie, şi a fost surprins de camera de bord a unui şofer care circula în direcţia de mers în care circula şi femeia.

Pe acelaşi subiect

Şoferiţa a scăpat de impactul cu maşina din faţă doar pentru că celălalt şofer a tras dreapta de volan. S-a răsturnat cu maşina şi a scăpat cu viaţă ca prin minune. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferiţa Passatului a continuat să apese pedala de acceleraţie şi a dispărut, fiind căutată atât de cei care au văzut video pe reţelele de socializare, cât şi de poliţia din Moldova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Şoferiţă de VW cu doi copii în maşină căutată peste tot, după ce a provocat un accident şi a fugit (video)