Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șoferița care a aruncat pe contrasens un polițist motociclist, la Buzău, cercetată pentru tentativă de omor (Video)

Șoferița de 32 de ani din Buzău, care a provocat accidentul rutier în urma căruia o motocicletă a Serviciului Rutier a ars complet, iar un agent de circulaţie a fost rănit, a fost reținută și este acum cercetată pentru tentativă de omor.

de Ana Maria Ghiarasim

la 20.08.2020 , 13:04

  • Șoferița a lovit motocicleta agentului de la Rutieră, iar aceasta a ricoșat într-un taxi și a luat foc.
  • Oamenii legii au stabilit că femeia a efectuat manevra în mod intenţionat pentru a scăpa de cel care o urmărea.

Tânăra avea probleme la sistemul de iluminare. Polițistul i-a facut semn să oprească la intersecția bulevardului Unirii cu Nicolae Bălcescu și, pentru că a refuzat, a plecat după ea cu semnalele acustice și luminoase pornite.  

A trecut pe roșu și și-a continuat drumul. Când a văzut că agentul o prinde din urmă, a intrat cu maşina în motocicleta acestuia care a ricoşat într-un taxi şi a explodat.

Doar o minune a făcut ca poliţistul să scape cu viaţă din impact.

Șoferița care a aruncat pe contrasens un polițist motociclist, la Buzău, cercetată pentru tentativă de omor
Vezi și

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum motocicleta se izbeşte de un taxi care circulă din sens opus şi explodează la impact.

Ea a fost prinsă de alte echipaje de poliţie în afara oraşului, la aproximativ 10 kilometri de locul producerii evenimentului rutier.

În urma anchetei oamenii legii au stabilit că femeia ar fi efectuat manevra în mod intenţionat pentru a scăpa de cel care o urmărea.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, şoferiţa de 32 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor sub forma ultrajului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Citește și:
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Șoferița care a aruncat pe contrasens un polițist motociclist, la Buzău, cercetată pentru tentativă de omor (Video)