Antena Meniu Search
x

Șoferul unei cisterne, filmat într-o depășire sinucigașă pe linia continuă și în curbă, la Cluj. Reacția poliției. VIDEO

Șoferul unei cisterne a fost filmat pe un drum din Cluj când depășește trei autoturisme, pe linia continuă și în curbă, manevra deosebit de periculoasă putând avea urmări tragice. Polițiștii i-au suspendat permisul pentru 30 de zile.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.05.2021, 15:04

Șoferul unei cisterne face o depășire periculoasă
Șoferul unei cisterne face o depășire periculoasă - captura video Gherla Info

Imaginile postate pe internet sunt filmate marți dimineață, pe șoseaua Gherla-Cluj, în zona localității Bonțida, cu camera de bord a unei mașini care se afla în spatele cisternei.

Așa cum reiese din imagini, mașinile circulau în coloană, când șoferul de pe cisternă, un tânăr de 27 de ani din Suciu de Sus, județul Maramureș, s-a aventurat într-o triplă depășire chiar pe linia continuă, într-o curbă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din Cluj s-au autosesizat în acest caz și au făcut demersuri pentru identificarea acestuia.

Ulterior, polițiștii au anunțat că este vorba despre un tânăr de 27 de ani din comuna Suciu de Sus, județul Maramureș. Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Șoferul unei cisterne, filmat într-o depășire sinucigașă pe linia continuă și în curbă, la Cluj. Reacția poliției. VIDEO