Antena Meniu Search
x

Soţia sportivului mort în Apuseni trăiește un adevărat coșmar

Soţia sportivului mort în Apuseni şi-a strigat soţul şase ore, la marginea prăpastiei. L-a auzit cum se prăbuşeşte în peştera adâncă de peste 100 de metri, dar n-a putut să-l salveze.

Vezi și

Soţia sportivului mort în Apuseni şi-a strigat soţul şase ore, la marginea prăpastiei. L-a auzit cum se prăbuşeşte în peştera adâncă de peste 100 de metri, dar n-a putut să-l salveze. Adrian îi spusese că vrea să facă o poză, dar a alunecat printre stânci. Copilul lor era cu ei pe munte.

Şi, dintr-o dată, s-a auzit o bufnitură, o căzătură de pietre.

E sunetul care îi bântuie fiecare clipă. Ondin şi-a auzit soţul alunecând spre moarte.

Cu doar câteva secunde înainte, îl strângea de mână, pe o cărare din Munţii Apuseni. Adrian o dusese să vadă Avenul Negru, o peşteră adâncă, plină de mister. Era îndrăgostit de munte.

Nu şi-a urmat presimţirea. L-a urmat pe Adrian, în munţi. El s-a apropiat prea mult de marginea peşterii. Voia să facă o poză, dar un pas greşit l-a aruncat în hăul de peste 100 de metri.

Fiul lor era cu ei. Şi el, şi Ondin au rămas în urma lui Adrian. L-au strigat de sus, când l-au auzit cum se prăbuşeşte.

A sperat şi a aşteptat un semn aproape şase ore.

Adrian Ciocan era deja mort. Sportivul puternic, pe care îl admirau sute de oameni, care cucerea culme după culme, a fost învins de munte.

Niciun semn nu l-a avertizat în drumul lui spre moarte. La Avenul Negru, nu există indicatoare.

Adrian Ciocan avea 39 de ani. Era unul dintre cei mai buni ciclişti din ţară şi strălucise şi în lumea hocheiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Soţia sportivului mort în Apuseni trăiește un adevărat coșmar