Antena Meniu Search
x

Soţul poliţistei care şi-ar fi ucis familia este anchetat de superiori. Ar fi lăsat arma nesupravegheată

Medicii legişti au terminat necropsiile în cazul poliţistei din Gorj care şi-ar fi ucis mama şi copilul, după care şi-a luat propria viaţă. Din raport reiese că victimele au fost împuşcate o singură dată. Anchetatorii au găsit însă urme de gloanţe şi pe pereţii casei. 

Vezi și

Medicii legişti au terminat necropsiile în cazul poliţistei din Gorj care şi-ar fi ucis mama şi copilul, după care şi-a luat propria viaţă. Din raport reiese că victimele au fost împuşcate o singură dată. Anchetatorii au găsit însă urme de gloanţe şi pe pereţii casei. Femeia de 33 de ani ar fi folosit arma soţului său, deşi aceasta avea un regim strict de păstrare. Bărbatul este anchetat de superiori. 

Masacrul din casa poliţiştilor ar fi început din senin. Pe trupurile victimelor nu au fost găsite urme de violenţă, semn că nu a existat şi o luptă. Adela Lăpădatu şi-ar fi executat mama şi copilul cu câte un glonţ.

Pe trupul bebeluşului au fost găsite însă două plăgi. Se pare că cel de-al doilea glonţ ar fi ricoşat din perete. După dubla crimă, poliţista şi-ar fi pus capăt zilelor în acelaşi mod. 

Cele trei trupuri au fost depuse la o capelă din Târgu Jiu. Tatăl copilului este aşteptat să dea explicaţii în faţa superiorilor din Poliţie. Din noaptea producerii tragediei, soţul poliţistei nu a mai trecut prin această casă.

Între timp, şefii lui îl anchetează pentru nerespectarea armelor şi muniţiilor. Vor să vadă cum a fost posibil ca arma cu care s-a tras să ajungă în mâinile soţiei. 

Anchetatorii nu exclud nici ipoteza unui triplu asasinat - în care Adela Lăpădatu să fi fost şi ea doar victimă. Nu învinovăţesc însă pe nimeni. Aşa cum nimeni nu poate înţelege cum s-a ajuns la tragedie. În localitate, sunt voci care spun că în familie ar fi existat conflicte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Soţul poliţistei care şi-ar fi ucis familia este anchetat de superiori. Ar fi lăsat arma nesupravegheată