Antena Meniu Search
x

Zeci de oameni din Târgu Mureş s-au apucat de mişcare, în ciuda frigului. Vor să ajungă printre primii la cursa Spartan Race

Zeci de oameni din Târgu Mureş s-au apucat de mişcare, în ciuda frigului. Au şi o ţintă clară: să ajungă printre primii la cursa Spartan Race.

Vezi și

În timp ce alţii au luat cu asalt sălile de fitness, ei se antrenează în aer liber. Zeci de oameni din Târgu Mureş s-au apucat de mişcare, în ciuda frigului. Au şi o ţintă clară: să ajungă printre primii la cursa Spartan Race, o competiţie cu obstacole care va avea loc pentru prima dată în România.

Străzile din Târgu Mureş s-au transformat aseară în piste de alergare. Zeci de sportivi, de toate vârstele, au venit să facă mişcare în aer liber. Au alergat, au urcat şi coborât trepte, şi au trecut peste tot felul de obstacole.  

"Mi-a prins foarte bine mişcarea asta, având în vedere că am făcut sport de performanţă şi anul trecut am abandonat. A fost ca o renaştere treaba asta", spune un alergător.

Iar mişcarea nu e singura pasiune comună. Toţi s-au îndrăgostit de Spartan Race, o renumită cursă cu obstacole care, anul acesta, se va ţine şi în România. Pentru prima dată. 

Ervin Ver, fondator Spartan Race Training Group: "E destul de greu, dar e pt toată lumea. Nu există vâstă. Este şi spartan kids, copii de la 3 ani până la 10, 12, 15 ani participă. Şi am văzut şi persoane peste 60 de ani."

Competiţia va avea loc în august. Până atunci însă, pasticipanţii promit să se antreneze din greu. 

Doritorii sunt aşteptaţi şi ei să facă mişcare. Iar cei mai îndrăzneţi să se înscrie şi în competiţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Zeci de oameni din Târgu Mureş s-au apucat de mişcare, în ciuda frigului. Vor să ajungă printre primii la cursa Spartan Race