Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Anca Lungu ne demonstreză ce poți să faci cu 10 lei

Se spune că banii nu aduc fericirea, dar o întrețin! Colega noastră, Anca Lungu, a insistat să contrazică această teorie şi să impună una nouă: "Nu banii aduc fericirea, ci felul în care îi cheltuieşti!"

Vezi și

Se spune că banii nu aduc fericirea, dar o întrețin! Colega noastră, Anca Lungu, a insistat să contrazică această teorie şi să impună una nouă: "Nu banii aduc fericirea, ci felul în care îi cheltuieşti!"

Fericirea trece prin stomac și pentru că Anca vede întotdeauna doar jumătatea plină a paharului, a portofelului sau… a farfuriei și-a început experimentul într-un supermarket. Cu 10 lei în buzunar, a pus în coș 250 de grame de orez cu bobul lung, un ardei gras și unul capia, un morcov, o ceapă și puțină carne de vită.

Puțin sos de soia și câteva semințe de susan au ridicat prețul cinei la 10 lei. Nu v-ați fi încumetat, nu-i așa? Anca ne demonstrează că se poate, iar rețeta e și foarte rapidă. A pus orezul la fiert în apă cu puțină sare. A curățat și a tăiat legumele în bucăți mari, a tăiat carnea de vită în bucăți mici și a aruncat totul într-un wok cu puțin ulei. Pentru spectacol, a flambat totul, iar la final a adăugat sosul de soia. Cateva seminte de susan deasupra și gata! Așa arată cina care costă numai 10 lei!
Dacă ești o persoană pe care cititul o face fericită atunci un anticariat este locul potrivit în care să cheltuiești cei 10 lei.
Dar pentru că există și persoane pe care doar fericirea altora le face fericite, iată și cea de-a 3 a modalitate prin care poți cheltui ultimii 10 lei din buzunar.
Dacă sunteți o persoană altruistă 10 lei sunt suficienți pentru a face o mică bucurie cuiva. Eu am ales această floare în ghiveci pentru că cele tăiate durează mult mai puțin.
Și acum să recapitulăm: cină romantică în doi, 10 lei, o carte bună și un ceai de mentă, 10 lei, o floare în ghiveci oferită pe stradă, 10 lei, satisfacția celui care cheltuiește, neprețuită! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Anca Lungu ne demonstreză ce poți să faci cu 10 lei