SPECIAL! Cafeaua pe care o bei seamănă cu tine
Cercetătorii austrieci sunt de părere că personalitatea unui om poate fi citită din modul în care îşi bea cafeaua. Iar dacă o preferaţi neagră, fără zahăr şi fără lapte, s-ar putea să fiţi interesaţi de acest studiu.
Cercetătorii austrieci sunt de părere că personalitatea unui om poate fi citită din modul în care îşi bea cafeaua. Iar dacă o preferaţi neagră, fără zahăr şi fără lapte, s-ar putea să fiţi interesaţi de acest studiu.
De parcă nu ajungeau cercetătorii britanici şi americani, s-au apucat şi oamenii de ştiinţă austrieci să facă tot felul de studii de mare angajament. Iar după ce s-au străduit până nu au mai putut, au ajuns la concluzia că persoanele care beau cafeaua fără zahăr şi fără lapte au tendinţe psihotice. Partea bună este că specialiştii români sunt mai moderaţi şi reuşesc să dea o interpretare normală a comportamentului celor care preferă alimentele amare.
Şi nutriţioniştii au părerile proprii despre efectul alimentelor amare.
Liniştitor este faptul că românii preferă cafeaua îndulcită, iar dacă se poate cu nişte lapte. Sau frişcă.
Ce-i drept, zahărul nu este chiar o fericire pentru organism, dar poate fi înlocuit cu miere sau cu sirop de agave. Iar asta este valabil pentru toate dulciurile. Până în final, ce viaţă ar fi aceea fără o prăjitură din când în când?! Una mult mai tristă, dacă e să ne luăm după specialişti.
Bineînţeles, nu trebuie să exageraţi cu dulciurile şi nici să eliminaţi tot ce este amar. În Extremul Orient, spre exemplu, nu există masă de la care să lipsească un aliment amărui. Asta pentru că echilibrul este esenţial, chiar şi atunci când vorbim despre gusturi
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰