Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Ce talisman porți în Anul Caprei

Cei care sunt născuţi sub semnul Caprei de Lemn trebuie să înceapă o afacere, să încerce cu toate forţele să fie promovaţi sau să obţină un loc de muncă mai bine plătit pentru că astrele sunt de partea lor

Vezi și

Cei care sunt născuţi sub semnul Caprei de Lemn trebuie să înceapă o afacere, să încerce cu toate forţele să fie promovaţi sau să obţină un loc de muncă mai bine plătit pentru că astrele sunt de partea lor

Anul Caprei de Lemn este de asemenea anul câştigurilor financiare. Există însă un "dar". Nu se poate fără, nu?! Dacă vreţi să beneficiaţi de toate aceste avantaje, trebuie să ştiţi ce talismane să purtaţi. 

În zodiacul chinezsc, 2015 este anul Caprei. Iar ceea ce purtăm la gât sau la mână ne poate aduce noroc sau ghinion. Să începem de la regula de bază: până în februarie 2015 nu trebuie să evităm pandativele cu zodia caprei.

Fiecare animal din zodiacul chinezesc guvernează o dată la 12 ani. El ajunge în poziţia de mare duce şi atunci îi pedepseşte pe toţi cei asemenea lui, adică toţi cei născuţi în zi sau în an de capră şi pe cei cu care se află în relaţie conflictualăî, adică boul. Aşadar, dacă nu vreţi să atrageţi ghinioanele, nu trebuie să purtaţi nici talismane cu Zodia Boului şi nici cu Zodia europeană a Taurului. Dar mai bine să aflăm ce pandative norocoase putem purta în anul Caprei.

Calul este cel care vă va reda echilibrul în 2015 şi va atrage de partea voastră energiile pozitive. Atenţie însă amuleta care aduce noroc nu este universal valabilă pentru toată lumea, ci se stabileşte în funcţie de coordonatele personale ale fiecăruia.

Cei care s-au născut în 1955 sau 67, 79, 91, 2003 şi chiar cei născuţi în 2015 sunt în an guvernat de capră. Capra a fost în poziţia de mare duce. Atunci aceştia pot purta un talisman cu zodia cal. Aşadar puteţi alege talismanele clasice chinezeşti din magazinele feng shui, sau puteţi opta pentru pandativele stilizate din aur sau argint. Toate atrag energiile pozitive indiferent că le purtaţi la gât sau la mână. Evident că şi talismanul norocos trebuie ajutat puţin.

Important este să nu purtaţi cumva talismanul greşit pentru că astfel veţi avea parte doar de necazuri în Anul Caprei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Ce talisman porți în Anul Caprei