Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cele mai frecvente şi mai dăunătoare sfaturi de machiaj

Femeile au fost dintotdeauna preocupate de frumuseţe! Fie că petrec ore în şir la magazine de specialitate sau pe internet, căutând trucuri, ori că vorbesc cu prietenele, sunt mereu în căutare de informaţii

Vezi și

Femeile au fost dintotdeauna preocupate de frumuseţe! Fie că petrec ore în şir la magazine de specialitate sau pe internet, căutând trucuri, ori că vorbesc cu prietenele, sunt mereu în căutare de informaţii

Dar problema intervine atunci când sfaturile nu sunt tocmai bune şi se trezesc cu diverse probleme ale tenului. Demontăm astăzi câteva dintre cele mai frecvente şi mai dăunătoare. 

Când vine vorba de sfaturi, toată lumea se pricepe. Greşeşte însă cine pleacă urechea la ele, fără o minimă verificare înainte de a le şi pune în aplicare. Mai ales când vine vorba de înfrumuseţare.

Mierea este într-adevăr extrem de bună pentru ten, dar trebuie să ştim şi când poate fi folosită. Mai mult decât atât, aveţi grijă să nu fiţi alergice la produsele apicole, pentru că vă veţi trezi cu alte complicaţii. O altă greşeală des întâlnită în procesele de înfrumuseţare este utilizarea diferitelor tipuri de ulei pentru faţă ca înlocuitori al produselor clasice.

Uleiul de măsline este excelent pentru masaje, dar la final trebuie îndepărtat imediat de pe faţă.

De regulă, femeile s-au obişnuit să folosească pentru diverse înrebuinţări ce găsesc prin casă. Problema e că de multe ori, produsele nu sunt folosite corect. Din păcate, nu doar necunoscătorii îşi dau cu părerea şi dau sfaturi greşite. Se mai întâmplă ca şi prin saloane cosmeticienele să dea greş.

Depigmentarea este bună în esenţă, dar trebuie să ştim când anume se recomandă această procedură.

E adevărat că internetul este la îndemană şi este plin de sfaturi. Dar nu întotdeauna ele sunt şi bune şi atunci trebuie să ştim CUM să căutăm. Contează foarte mult şi cine semnează acele articole.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cele mai frecvente şi mai dăunătoare sfaturi de machiaj