Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cosmeticele se păstrează cel mai bine în frigider

Cine a inventat frigiderul cu siguranţă nu s-a gândit că el ar putea avea alt scop decât să păstreze alimentele la temperatură scăzută

Vezi și

Cine a inventat frigiderul cu siguranţă nu s-a gândit că el ar putea avea alt scop decât să păstreze alimentele la temperatură scăzută

Timpul şi industria cosmetică au dovedit contrariul având în vedere că de exemplu în perioadele caniculare fardurile cremoase trebuie ţinute la frigider altfel se degradează şi nu le mai putem folosi.

Tot la frigider trebuie să ţinem fondurile de ten cremoase şi măştile pentru diverse probleme ale tenului. Soarele şi căldura excesivă pot descompune şi notele de vârf ale parfumurilor, aşa că sticluţele tot în frigider trebuie să stea.

Atenţie însă vorbim despre parfumurile cu o concentraţie mare de alcool şi nu de cele organice, care trebuie păstrate la temperatura camerei, la fel ca produsele cosmetice care conţin multă apă.

Pudra, fardurile praf şi dermatograful nu au ce căuta în răcoarea din frigider. O altă regulă importantă de care trebuie să ţineţi cont indiferent ce produse cosmetice sau parfumuri aveţi în trusa de înfrumuseţare este să nu le uitaţi în baie din cauza umidităţii.

Mai trebuie să ştiţi ceva: crema de ochi devine mult mai eficientă dacă este ţinută la rece.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cosmeticele se păstrează cel mai bine în frigider