Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Cum îşi decorează fiecare zodie bradul de Crăciun

Sunt şi persoane care se străduiesc să-şi transforme bradul de Crăciun în adevărate opere de artă modernă. Chiar dacă acest lucru îi face să arate cât se poate de netradiţional. Normal, îi avem şi pe susţinătorii brazilor în ghiveci. Aşa că e normal să apară o întrebare legitimă: de ce nu ne facem brazi la fel? Pentru că nu suntem toţi născuţi în aceeaşi zodie

de Redactia Observator

la 18.12.2015 , 20:39

Sunt şi persoane care se străduiesc să-şi transforme bradul de Crăciun în adevărate opere de artă modernă. Chiar dacă acest lucru îi face să arate cât se poate de netradiţional. Normal, îi avem şi pe susţinătorii brazilor în ghiveci. Aşa că e normal să apară o întrebare legitimă: de ce nu ne facem brazi la fel? Pentru că nu suntem toţi născuţi în aceeaşi zodie

BERBECII sunt caracterizaţi de culoarea roşie, deci şi bradul lor de Crăciun va fi roşu. Cu beculeţe roşii şi ornamente roşii. Dar esenţialul stă sub brad. BERBECII se bucură la cadouri exact ca nişte copii, indiferent de vârstă.

TAURII nu vor să rişte foarte tare când vine vorba de decorarea bradului de Crăciun. Mai ales că lor le place cel mai mult culoarea naturală a bradului. Poate doar să adauge câteva prăjituri şi bomboane, pentru că ce sens ar mai avea Crăciunul fără dulciuri?

Vezi și

GEMENII sunt destul de inventivi, aşa că bradul lor trebuie să fie foarte interesant. Natura lor agitată şi veşnic preocupată de ceva ar putea da naştere unui brad de Crăciun umplut cu bileţele colorate, pe care stau scrise diverse lucruri de făcut. Un Geamăn are întotdeauna agenda încărcată.

RACII sunt tradiţionalişti când vine vorba de Crăciun. Mai important decât bradul este să fie toată familia prezentă. Altfel, RACII preferă să păstreze tradiţiile şi probabil vor decora bradul exact cum făceau şi în copilărie.

LEII trebuie să aibă un brad special. Dacă nu este cel mai mare sau cel mai bogat, cu siguranţă va fi umplut cu decoraţiuni scumpe, aurii, care să primească aplauze la scenă deschisă când vin colindătorii.

FECIOARELE vor avea un brad perfect. Chiar dacă pare un brad obişnuit, ornat cu elemente clasice, trebuie avut în vedere că nativii acestei zodii pot sta şi câteva ore pentru pregătirea bradului. Totul trebuie să fie aliniat la milimetru.

BALANŢELE vor avea un brad original, colorat, în funcţie de trendurile actuale. Dacă nici Balanţele nu ştiu care sunt trendurile, atunci nimeni nu ştie. Da, îl vor decora şi redecora de mai multe ori, dar în final bradul va fi bun de prezentat în reviste.

SCORPIONII nu sunt foarte impresionaţi de decoraţiunile de pe piaţă, aşa că vor încerca metode proprii. De exemplu, decoraţiunile negre de Crăciun au fost inventate de SCORPIONI şi probabil vor rămâne fideli acestei reţete.

SĂGETĂTORII probabil vor încerca să împodobească un palmier. Nu pentru că ar dispreţui tradiţia cu bradul, ci pentru că un palmier este mult mai exotic. Sau dacă merg pe varianta bradului, probabil acesta va fi plantat în curte.

CAPRICORNII au elaborat un plan încă de la începutul lunii decembrie. Au analizat cu atenţie piaţa, au comparat preţurile, au dat nişte telefoane şi în final au ales - diamantele sunt perfecte pentru bradul lor de Crăciun.

VĂRSĂTORII sunt cei care au pornit trendul cu brazii în ghiveci. Este foarte important ca şi generaţiile următoare să aibă ce împodobi, nu? Altfel, dacă vorbim de decorarea bradului, nimeni nu poate estima cum va arăta acesta. Nici Vărsătorii nu ştiu până pe 25 decembrie.

PEŞTII au uitat să cumpere bradul dar prind reducerile de ultimă oră şi reuşesc să salveze tradiţia. Altfel, ei pun un preţ mai mare pe spiritul Crăciunului, care chiar este o sărbătoare importantă pentru ei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » SPECIAL! Cum îşi decorează fiecare zodie bradul de Crăciun