Antena Meniu Search
x

Special! Cum pot fi depistați bărbații care nu vor să se căsătorească

Nimic nu poate fi mai cumplit pentru o femeie decât să fie implicată ani la rând într-o relaţie, care să nu se concretizeze cu o cerere în căsătorie

Vezi și

Nimic nu poate fi mai cumplit pentru o femeie decât să fie implicată ani la rând într-o relaţie, care să nu se concretizeze cu o cerere în căsătorie

Desigur, poate pretinde că nu vrea să se mărite, dar o face numai pentru că ştie că iubitul ei vrea să audă asta. Însă nimeni nu garantează că, la un moment dat, femeia nu-şi va face bagajele şi va pleca. Va suferi pentru că şi-a pierdut vremea cu o relaţie care n-a dus nicăieri, doar timpul pierdut nu ţi-l dă nimeni înapoi.

Cum să evite să treacă prin aşa ceva? Simplu. Trebuie să cunoască tipurile de bărbaţi care nu sunt dispuşi să renunţe la confortul de burlac.

"Bărbatul respectiv este, fie inadecvat în propria piele, nu se simte pregătit pentru asta, dacă este foarte dependent de părinţi, dacă este foarte dependent de sluba lui şi foarte ancorat în cariera şi nu doreşte să investească resurse şi într-o relaţie de cuplu", spune Cristina Fulop, psiholog.

Ar mai fi câteva tipuri de bărbat tocmai buni de evitat: bărbatul care are nevoie de ajutor permanent nu va putea fi nici sprijin pentru partenera lui, bărbatul care îşi face planuri de căsătorie mereu se pare că nu este niciodată pregătit pentru o anumită persoană, el vrea să se căsătorească din principiu.

Acum, să facem bilanţul calităţilor pe care trebuie să le aibă un bărbatul decis să-şi întemeieze o familie: să fie independent financiar, să fie serios, să se comporte civilizat, să aibă o atitudine potrivită şi - cel mai important - să-şi iubească partenera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Special! Cum pot fi depistați bărbații care nu vor să se căsătorească