Antena Meniu Search
x

Special! De ce arată la fel toate fetele din club

Femeilor le ia foarte mult timp să se pregătească atunci când ies în oraş! Fiecare doreşte să producă senzaţie, să aibă cea mai frumoasă rochie şi cel mai elaborat machiaj. Când vine vorba despre ieşitul în cluburile de noapte, situaţia stă cu totul altfel.

Vezi și

Femeilor le ia foarte mult timp să se pregătească atunci când ies în oraş! Fiecare doreşte să producă senzaţie, să aibă cea mai frumoasă rochie şi cel mai elaborat machiaj. Când vine vorba despre ieşitul în cluburile de noapte, situaţia stă cu totul altfel

Indiferent cât s-ar strădui, domnişoarelor nu le reuşeşte decât un lucru: să arate identic.

Machiajul pentru o noapte în club, începe prin ştergerea urmelor de oboseală de la ochi. Asta se face cu anticearcăn şi cu degeţelul mijlociu. Puneţi mâna pe o pensulă şi coloraţi fix sub sprâncene. Un nude e ceea ce vă trebuie. Plasaţi un fard asemănător, dar uşor sclipicios, la colţul ochilor. A venit momentul aplicării unei culori mai închise. Nu contează că aveţi o pensulă nepotrivită. 

În sfârşit, a venit momentul mult-aşteptat, aşa că luaţi o pensulă mai subţirică şi pictaţi-vă cu negru. Atât pe pleoapa superioară, cât şi pe cea inferioară. Acum e obligatoriu să vă daţi cu tuş. Nu ajunge să vă conturaţi ochii. A venit rândul dermatografului negru să-şi facă treaba. Coloraţi bine şi stăpâniţi-vă lacrimile Acum întredeschideţi gura şi coloraţi şi interiorul pleoapei superioare. Coloraţi cu negru marginea genelor false. Astfel, nimeni nu-şi va imagina că sunt din cutiuţă, deci nu sunt reale

A venit momentul să vă ocupaţi şi de ten. Puneţi mâna pe o bidinea mai viguroasă şi aplicaţi nişte fard de obraz mai închis exact sub pomeţi.. Daţi cu pudră. Când îl aplicaţi, nu uitaţi să zâmbiţi precum Mona Lisa.

A sosit şi rândul buzelor pentru a fi decorate. Prima dată, cu ajutorul unui contur. Aplicaţi un ruj într-o culoare prietenoasă Puneţi şi un strat subţire de gloss, de această dată cu ajutorul inelarului.

Să rezolvăm şi problema hainelor. Ce poate purta cu un asemenea machiaj? Orice rochie strâmtă, scurtă, transparentă sau plină de ţinte. Bravo! Aţi reuşit să fiţi originală. La fel ca şi celelalte sute de mii de originale care se machiază şi se îmbracă la fel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Special! De ce arată la fel toate fetele din club