Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Dragostea miroase frumos

Primul lucru pe care ar trebui să-l înţelegem despre rezultatul acestui studiu este dacă există cu adevărat vreo legătură între miros şi iubire. Şi nu numai asta. Dacă este adevărat că bărbaţii au un simţ olfactiv mult inferior femeilor.

Vezi și

 Primul lucru pe care ar trebui să-l înţelegem despre rezultatul acestui studiu este dacă există cu adevărat vreo legătură între. miros şi iubire. Şi nu numai asta. Dacă este adevărat că bărbaţii au un simţ olfactiv mult inferior femeilor.

Iar dacă vă aşteptaţi ca specialiştii noştri să desfiinţeze în totalitate studiul cercetătorilor germani, situaţia nu stă deloc aşa. Şi asta pentru că psihoterapeuţii români spun că mirosul este asociat cu problemele de comunicare.

Românii nu cred, totuşi, că simţul olfactiv te poate ajuta să-ţi găseşti partenerul ideal.

Ce-i drept, nici specialiştii noştri nu susţin în totalitate această parte a studiului omologilor germani. Cu toate că şi de această dată ar putea exista o explicaţie.

E clar că, în căutarea jumătăţii perfecte, nu vă puteţi baza doar pe simţuri. Degeaba vă place cum arată, adoraţi cum miroase, dacă nu există aveţi mult mai multe în comun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Dragostea miroase frumos