SPECIAL! Emanuel, copilul minune al gastronomiei româneşti
Atunci când talentul şi pasiunea îşi dau mâna, vârsta nu contează! Aşa se face că un tânăr bucătar din Dej a reuşit la doar 18 ani să lase fără cuvinte nişte celebri chefi francezi
Atunci când talentul şi pasiunea îşi dau mâna, vârsta nu contează! Aşa se face că un tânăr bucătar din Dej a reuşit la doar 18 ani să lase fără cuvinte nişte celebri chefi francezi
Tânărul a fost reprezentantul ţării noastre la categoria de juniori a celebrului concurs "Bucătari de Aur".
Pentru cei care-l cunosc, nu e nicio surpriză, mai ales că Emanuel Mocan a păşit pentru prima dată într-o bucătărie la doar 14 ani. După ce i-a surprins pe bucătarii români, pe cei francezi i-a dat pe spate cu un preparat bazat pe ingrediente simple. Chiar şi aşa, maeştrii gastronomiei nu au mai putut spune decât oh-la-la!
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰