Antena Meniu Search
x

Special! Fiecare zodie petrece Revelionul în stilul ei

Berbecii au inventat petrecerile, deci de Revelion nu vor sta în casă. Sfârşitul de an este cireaşa de pe tort pentru ei şi nu au de gând să doarmă. Iar pentru că reţeaua lor de prieteni şi amici este foarte mare, au şi de unde să aleagă variante.

Vezi și

 Mai e doar o zi până la petrecerea de Revelion, iar fiecare dintre noi ştie cum va petrece noaptea dintre ani! Unii şi-au aranjat deja din timp o vacanţă scurtă, poate în vârf de munte, poate într-un loc exotic.

Alţii îşi trasează deja itinerariu prin cluburile din oraş, pentru că nu vor să rateze o petrecere. Mai sunt şi cei care se simt cel mai confortabil când petrec Revelionul la "Vila Plăpumioara", îmbrăcaţi în pijamale şi urmărind programele de divertisment. Oricum, variante sunt. În funcţie de zodie, susţine Dezideriu, consultantul nostru în astrologie.

BERBECII au inventat petrecerile, deci de Revelion nu vor sta în casă. Sfârşitul de an este cireaşa de pe tort pentru ei şi nu au de gând să doarmă. Iar pentru că reţeaua lor de prieteni şi amici este foarte mare, au şi de unde să aleagă variante.

TAURII nu sunt chiar atât de petrecăreţi şi probabil vor dori să încheie anul într-o notă ceva mai romantică, alături de partener. Ideal ar fi un jacuzzi în vârf de munte, de unde să privească ninsoarea, în timp ce savurează o cupă cu şampanie.

GEMENII sunt cei care au inventat noţiunea de clubbing, deci pentru ei Revelionul nu înseamnă o petrecere într-un loc, ci mai multe petreceri, în cele mai bune localuri din oraş. Atâta timp cât au prieteni şi muzica preferată la dispoziţie, totul este perfect.

RACII cel mai probabil vor alege o petrecere într-un local pe care îl ştiu deja foarte bine sau poate chiar acasă. Oricum, pentru ei Revelionul este mai mult un moment pentru a aduna familia laolaltă şi pentru a depăna amintiri din anul care tocmia se încheie.

LEII nu au de gând să treacă neobservaţi în cel mai intens moment al anului. Vor investi enorm în ţinută, care trebuie să atragă atenţia tuturor şi nu vor accepta decât cele mai exclusiviste petreceri din oraş, unde deja se ştiu cu toată lumea bună.

FECIOARELE sunt organizatorii. Ei sunt cei se asigură că totul este la locul lui şi că nu lipseşte nimic, chiar dacă sunt într-un local unde altcineva a organizat petrecerea. Totul trebuie să fie perfect şi cheia stă în detalii, unde Fecioarele nu au competiţie.

BALANŢELE ţin foarte mult la estetică, deci petrecerea lor de Revelion trebuie să fie una organizată într-un decor de vis, cu ţinute tematice, cel mai probabil un bal mascat. Nu îşi doresc haos sau gălăgie la trecerea între ani.

SCORPIONII sunt destul de imprevizibili în acest moment. Petrecerile la care participă ei trebuie să fie unele cu circuit închis, unde puţine persoane au acces. Sunt petreceri despre care nu vorbeşte nimeni, niciodată, din motive lesne de înţeles.

SĂGETĂTORII cel mai probabil vor călători jumătate de glob pentru a face o petrecere într-o locaţie exotică. Dacă nu, cu siguranţă va fi o locaţie într-un bloc turn, de unde pot privi oraşul la miezul nopţii, în timp ce planifică următorul an.

CAPRICORNII nu vor uita nici ei să îşi planifice petrecerea de Revelion din timp. Când vine vorba de trecerea dintre ani, Capricornii vor fi foarte atenţi la locaţie, mâncare şi, foarte important, la invitaţi. Petrecerile la care participă trebuie să abunde de eleganţă şi rafinament.

VĂRSĂTORII nu au neapărat planurile făcute şi s-ar putea trezi pe data de 31 că vor să facă Revelionul la mare. Sau la munte. Orice variantă ar fi, atâta timp cât există prietenii lor în jur, este varianta bună.

PEŞTII nu îşi pot imagina trecerea dintre ani fără o doză de romantism, deci vor căuta ceva special pentru un Revelion în doi. La mare, în Franţa sau în Italia, locul este foarte important şi îşi doresc o experienţă intensă, pe care să nu o uite prea uşor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! Fiecare zodie petrece Revelionul în stilul ei