Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Filmele romantice, secretul relaţiilor

Cercetătorii americani au analizat mai multe cupluri şi au ajuns la o concluzie. Cei mai fericiţi oameni sunt cei care, împreună cu partenerul sau partenera, vizionează cinci filme romantice pe lună.

Vezi și

 Mai o fază, mai un gest, mai o cină pe acoperişiul blocului, cu lumânările aferente şi, dacă se poate, şi o muzică siropoasă în surdină. Deci e clar: filmele romantice au fost, sunt şi vor fi o veşnică sursă de inspiraţie pentru cupluri.

Bineînţeles depinde de cuplu. Dacă domnul e pasionat de filmele cu bătăi, cam greu să apeleze la gesturi romantice. Dar, dacă e suflet sensibil, va fi - fără îndoială - atras de peliculele de dragoste.

În consecinţă, nu e nicio problemă dacă - din când în când - încercăm să reproducem scene din filmele pe care le iubim. Măcar la nivel de decor.

Cercetătorii americani spun că vizionarea filmelor romantice în cuplu şi discuţiile pe tema acestora se pot dovedi la fel de eficiente ca şi metodele propuse în terapiile de cuplu. Şi asta pentru că reduc rata divorţului sau a separării de la 24 % la 11 %.

Însă, această "metodă" să-i spunem nu trebuie luată mult prea în serios şi mai ales atunci când vine vorba de.aşteptări. Aşadar, puţină inspiraţie nu strică, ba dimpotrivă. Trebuie doar să ştim că viaţa nu trebuie confundată cu filmul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Filmele romantice, secretul relaţiilor