Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Fitness-ul din sufragerie

Un antrenor de fitness din Statele Unite a elaborat o serie de exerciţii şi activităţi casnice menite să aducă în formă pe oricine.

Vezi și

Un antrenor de fitness din Statele Unite a elaborat o serie de exerciţii şi activităţi casnice menite să aducă în formă pe oricine. Rezultatele nu sunt imediate, dar sunt spectaculoase.

Vreţi să slăbiţi, dar între muncă, treburile casnice şi copii nu mai găsiţi timp şi de sală? Nu disperaţi. Întotdeauna există o soluţie. Chiar acolo unde vă aşteptaţi mai puţin. Practic, fiecare colţ al casei poate deveni un loc de antrenament.

Este teoria unui antrenor de fitness, care a elaborat o listă de exerciţii simple. Unele care pot fi făcute în timp ce faceţi treaburi casnice. Cum? Stoica şi Tănase ne arată.

În primul rând, proverbul "Cine se scoală de dimineaţă, departe ajunge" trebuie să devină o regulă de bază. Nu sunteţi o persoană matinală? Nici o problemă. Aveţi nevoie doar de-un prieten de nădejde.

Spălatul rufelor poate fi un exerciţiu, nu o corvoadă. Trebuie doar să ţineţi minte că hainele murdare nu se duc la maşina de spălat cu un coş de rufe. Ci, una câte una.

Măturatul e plictisitor. Şi murdar. Ştim asta. Dar, cu puţină imaginaţie, poate fi şi un exerciţiu eficient. Cu o singură condiţie. Să devină măturat contra cronometru. Ploaia nu e duşmanul unei maşini curate. Ci aliatul în lupta cu greutatea. Deci nu contează dacă afară toarnă cu găleata. Maşina nu o să spele singură.

Când spălaţi podeua, lăsaţi mopul. Treceţi direct la şmotru. Şi frecaţi dalele sau parchetul ca şi cum ar fi un duşman. Cu nerv şi forţă! Dar nu toată lumea are alături un antrenor dedicat, aşa cum l-a avut Stoica pe Tănase. Deci e nevoie de puţină ambiţie. Şi ţineţi minte! Mişcare e sănătate curată şi o faceţi pentru cea mai importantă persoană din lume. Pentru dumneavoastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Fitness-ul din sufragerie