Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Horoscopul pentru săptămâna viitoare. E un moment bun să începeţi "curăţenia generală"

Luna Plină trece, efectele rămân! E un moment bun să începeţi "curăţenia generală". Mai precis, să scăpaţi de tot ce nu vă este de ajutor, de tot ceea ce să ţine în loc

Vezi și

Luna Plină trece, efectele rămân! E un moment bun să începeţi "curăţenia generală". Mai precis, să scăpaţi de tot ce nu vă este de ajutor, de tot ceea ce să ţine în loc

Pentru BERBECI, planul carierei este în continuare o prioritate. După o săptămână în care au avut posibilitatea să se organizeze, să planifice pașii următori, acum este momentul să pășească. Totuși, Berbecii să își aducă aminte că și cei de acasă mai au nevoie de atenție. Evident, măsura este cheia ecuației.

TAURII trec printr-o transformare de perspectivă, la care se adaugă și un plus de putere. Unii dintre ei ar putea prelua proiecte noi, proiecte de care în mod normal nu se ating. Însă acest tip de forță interioară trebuie folosit cu grijă. Cu puțină organizare și o direcție clară, se pot atinge ținte mari.

GEMENII sunt invitați să își organizeze lumea privată, mai ales când vine vorba de relații și de atitudinea lor în relații. Sigur, lucrurile nu sunt atât de gri, pentru că Gemenii ar putea avea parte și de multe surprize plăcute săptămâna viitoare. Bucurii mici, care să le aducă aminte că viața nu se rezumă doar la termene și cifre.

RACII sunt destul de siguri pe ei și pe ce fac, au ieșit din cochilia lor și abordează lumea cu încredere. Surprinzător și pentru ei dar și pentru cei din jur. De altfel, aceste relații ar trebui avute în vedere, pentru că Racii au acum ocazia să se descopere mai bine, să înțeleagă ce pretenții au de la ei, în raport cu ceilalți.

LEII continuă să se concentreze mai mult la locul de muncă. Acum au ocazia să manifeste inițiativă, putere de decizie și organizare, în primul rând cu ei și apoi cu ceilalți. De asemenea, este o perioadă bună pentru a se ocupa de tot ce înseamnă capitolul sănătate, este un moment foarte bun pentru a începe o dietă.

FECIOARELE ar trebui să țină cont de imaginea de ansamblu. O iubire nu înseamnă doar responsabilitate și corectitudine, este un vals între două suflete și ar fi păcat să se întrerupă dansul pentru că trebuie spălate vasele. Puțină relaxare și mai multe zâmbete este rețeta de care Fecioarele au nevoie acum.

BALANȚELE își pot folosi simțul estetic pentru a face câteva schimbări prin casă, poate un perete trebuie neapărat să fie vopsit fuchsia. Totodată, este o perioadă bună pentru a îmbunătăți relațiile cu cei din familie, deci Balanțele să nu uite să anunțe că vor să vopsească peretele. Diplomaţia poate rezolva orice tensiune.

SCORPIONII sunt ușor împrăștiați, dar acum au posibilitatea să se organizeze, să își facă un program clar și să se concentreze pe ce își doresc. Pot începe să studieze diverse subiecte pe care le tot amână de ceva timp. Atenție și la atitudinea folosită în comunicare, pentru că tentația de a controla totul este mare.

SĂGETĂTORII se concentrează ceva mai mult pe resursele financiare. Nu că nu ar avea surse de finanțare, dar s-ar putea să nu fie ce își doresc. Acum au posibilitatea să descopere proiecte noi, din care să se aleagă cu mai multe satisfacții, nu doar cu cele materiale. De altfel, puțin mai mult spirit practic față de finanțe nu ar strica deloc.

CAPRICORNII sunt direct vizați de energiile Lunii Pline care tocmai a trecut și ar putea fi ceva mai sensibili în această perioadă. Glumele pe care le făceau în urmă cu o lună acum ar putea fi considerate "prea mult". Totuși, este o perioadă bună pentru a porni un regim nou și pentru a merge la sală.

VĂRSĂTORII traversează o perioadă ceva mai ciudată. Apar întrebări pe care până acum nu și le-au pus dar și dileme pe care - până acum - le-au ignorat. Multe dintre ele țin de trecut și ar putea fi rezolvate ușor, dacă Vărsătorii învață să facă pace cu ei. În schimb, Vărsătorii ar putea să își asculte cu mai multă atenție intuiția.

Nativii din zodia PEȘTI sunt în continuare pe un val de popularitate, atrag mulți oameni în jur și își fac prieteni foarte ușor. S-ar putea să apară și câteva schimbări, unele relații să se răcească, dar asta este un soi de "curățenie de vară". Când o ușă se închide, cu siguranță alta se deschide. Vești bune ar putea veni de la locul de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Horoscopul pentru săptămâna viitoare. E un moment bun să începeţi "curăţenia generală"