Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Horoscopul pentru săptămâna viitoare

BERBECII încă se distrează și abordează viața cu un spirit relaxat. Sunt puși pe glume și nu excelează la capitolul organizare, deși este cel mai bun moment pentru puțină disciplină. Iată ce ne rezervă astrele şi pentru restul zodiilor!

Vezi și

BERBECII încă se distrează și abordează viața cu un spirit relaxat. Sunt puși pe glume și nu excelează la capitolul organizare, deși este cel mai bun moment pentru puțină disciplină. Iată ce ne rezervă astrele şi pentru restul zodiilor!

TAURII s-ar putea trezi în situații mai tensionate acasă, poate unii membri ai familiei au ceva de zis, ceva de obiectat. Oricum, nu ar trebui alimentate discuțiile acestea, nu au nimic constructiv. În schimb, ar putea fi chiar cel mai bun moment pentru a face diverse reparații prin casă.

GEMENII au tendința să exagereze, să dramatizeze și au un orgoliu mult mai ușor de lezat în această perioadă. Ei ar trebui să își aducă aminte că nu au dreptate tot timpul. Drumurile de zi cu zi pot fi ceva mai solicitante decât de obicei, deci ar trebui să fie mai răbdători în trafic.

Pentru RACI pare să fie o perioadă productivă, mai ales la nivel financiar. Fie reușesc să își rotunjească veniturile, fie își administrează eficient resursele. Totuși, ar trebui să își stăpânească tendința de a cumpăra din impuls, chiar nu au nevoie de nicio achiziție majoră.

LEII sunt din nou pe un val de putere și popularitate. Au foarte multă energie la dispoziție, pe care ar trebui să o concentreze în proiecte clare. Este o perioadă în care Leii ar trebui să evite să fie prea duri cu ceilalți. În schimb, lucrurile par să meargă foarte bine în plan sentimental. De asemenea, orice tip de sport face minuni în perioada asta.

Pentru FECIOARE lucrurile nu sunt tocmai clare și de aceea preferă să afișeze o mască de normalitate. În culise, însă, se întâmplă lucruri pe care nu le pot explica foarte clar, poate o stare de neliniște, poate ceva nervozitate. Oricum, cel mai sănătos lucru pe care îl pot face acum este să se relaxeze, stresul nu rezolvă problemele.

BALANȚELE reușesc să își ducă la capăt proiectele cu ajutorul celorlalți. Fiind jucători de echipă, acum atrag în jur oamenii de care au nevoie pentru a-și concretiza planurile. Poate ar fi bine să își asume și rolul de lider, nu doar să vină cu idei.

SCORPIONII vor să fie văzuți, remarcați și apreciați pentru rezultatele lor, fie ele profesionale sau personale. Se bucură și de sprijinul celorlalți, deci au toate resursele necesare pentru a face o treabă bună și pentru a impresiona. În schimb, ar trebui evitate conflictele cu superiorii.

SĂGETĂTORII caută din nou aventura. Sunt entuziaști, sunt agitați și vor să facă ceva nou sau poate să plece undeva unde nu au mai fost. Totuși, ar trebui să evite disputele legate de principii și să realizeze că fiecare are dreptul la o opinie diferită față de a sa.

CAPRICORNII sunt mult mai sensibili la tot ce se întâmplă în jurul lor și parcă și intuiția își face simțită prezența. Sunt mai secretoși, ce-i drept, dar când și-a expus vreodată un Capricorn planurile? În sfârșit, reușesc să găsească o soluție pentru o problemă pe care o aveau de ceva timp.

VĂRSĂTORII ar putea trece prin clipe ceva mai tensionate în sfera relațiilor. Dacă este cazul, Vărsătorii ar trebui să țină cont că nu este cel mai bun moment pentru a revendica independența. Altfel, pare să fie o perioadă în care lucrurile se mișcă mai ușor, dacă învață să ceară ajutor de la cei apropiați.

Pentru PEȘTI parcă nu se mai termină programul de muncă și de data asta ar putea să fie chiar prea mult. Astfel, e posibil să mai apară mici dispute cu colegii de muncă, dar cu răbdare și diplomație se pot rezolva. În schimb, nu ar trebui neglijată sănătatea și somnul este esențial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Horoscopul pentru săptămâna viitoare