Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Horoscopul pentru săptămâna viitoare

Pentru berbeci pare să fie o perioadă foarte activă la nivel de muncă dar și un interval în care se clarifică elemente legate de muncă. În afară de asta, poate fi exact momentul potrivit pentru a începe o dietă, un regim, sau pentru a-şi organiza mai bine agenda zilnică

de Redactia Observator

la 11.09.2015 , 21:03

Pentru berbeci pare să fie o perioadă foarte activă la nivel de muncă dar și un interval în care se clarifică elemente legate de muncă. În afară de asta, poate fi exact momentul potrivit pentru a începe o dietă, un regim, sau pentru a-şi organiza mai bine agenda zilnică

TAURII devin mai creativi, caută bucuria în tot ce fac și nu se mai lasă prinși în detalii tehnice. Vor atenție din partea celorlalți și îşi doresc să fie apreciați pentru activitatea lor. De asemenea, poate fi cel mai bun moment pentru a începe un curs de artă.

GEMENII sunt concentrați pe chestiuni care țin de familie și cămin. Poate unii vor să își cumpere o casă nouă, să schimbe mobila, în timp ce alții vor să îmbunătățească relațiile cu cei din familie. Oricum, toate eforturile sunt concentrate pentru a găsi liniștea interioară, pentru că asta caută acum, de fapt, Gemenii.

Vezi și

RACII pot învăța ceva nou acum. Este o perioadă bună pentru a comunica mai eficient, dar și pentru a socializa mai mult. Activitățile zilnice devin ceva mai importante, iar - dacă se organizează din timp - lucrurile ar trebui să meargă perfect.

LEII au ocazia să își schimbe viziunea asupra valorilor materiale, mai ales asupra banilor. Este o perioadă ideală pentru a găsi noi surse de rotunjire a veniturilor. De asemenea, este un moment bun pentru a-şi redescoperi valoarea personală.

FECIOARELE sunt direct vizate de această Lună Nouă. Acum au posibilitatea să se reinventeze, să schimbe ceva important în viețile lor, mai ales la nivel personal. O schimbare de atitudine, de mentalitate, poate chiar să descopere mai multă încredere în forțele proprii.

BALANȚELE își pot găsi liniștea interioară în această perioadă. Luna Nouă trage linie și scoate în evidență toate elementele care îi macină pe aceşti nativi. Este o perioadă de reflecție, în care soluțiile apar mai ușor, doar dacă Balanțele învață să se mai detașeze.

Pentru SCORPIONI ar putea fi o perioadă foarte activă la nivel de relații. Acum își pot mări cercurile de cunoștințe, pot planifica proiecte de termen lung. Scorpionii știu - în acest moment - cine sunt, ce valoare au în grupurile lor și ce au de făcut mai departe.

SĂGETĂTORII sunt foarte ocupați cu imaginea lor publică și statutul lor în societate. Vor face investiții sau vor căuta elemente care îi pot ajuta să "dea cât mai bine" în fața celorlalți. De data asta, Săgetătorii știu cel mai bine cât de importantă este imaginea și prima impresie.

CAPRICORNII descoperă că există și o latură aventurieră a personalității lor, nu doar cea matură sau responsabilă. Oricum ar fi, Capricornii nu mai sunt foarte mulțumiți de rutina zilnică și caută să exploreze și alte tărâmuri, fie că vorbim de o carte sau de o țară.

VĂRSĂTORII își pot găsi acum resursele interioare pe care le credeau pierdute. Sunt mult mai conștienți de tot ceea ce fac și își dau seama că motivația este esențială. De asemenea, Vărsătorii pot forma legături mai puternice cu cei apropiați.

Și PEȘTII sunt foarte prinși în relații. Ei au posibilitatea să întâlnească oameni noi, cu care au foarte multe în comun sau să întâlnească, de ce nu, un nou partener. De asemenea, pentru cei care au probleme în cuplu, este un moment bun pentru a identifica problemele și pentru a le rezolva.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » SPECIAL! Horoscopul pentru săptămâna viitoare