Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Horoscopul săptămânii viitoare

BERBECII sunt în continuare rezervoare de energie, pentru ei, dar şi pentru alţii. Weekendul este potrivit pentru evenimente mari, concerte, festivaluri, iar săptămâna se anunţă fructuoasă, dacă dau dovadă de simţ al răspunderii.

de Redactia Observator

la 19.06.2015 , 20:28

BERBECII sunt în continuare rezervoare de energie, pentru ei, dar şi pentru alţii. Weekendul este potrivit pentru evenimente mari, concerte, festivaluri, iar săptămâna se anunţă fructuoasă, dacă dau dovadă de simţ al răspunderii. 

TAURII îşi petrec weekendul în liniştea de acasă, alături de familie. Începând de luni au ocazia să rezolve mici detalii din proiectele lor. De altfel, acesta este cel mai bun moment pentru a demonstra şi puţină creativitate în abordarea lor.

GEMENII nu au stare şi îşi găsesc câte ceva de făcut constant. Discuţiile în familie ar trebui tratate cu ceva mai multă responsabilitate, nu este un moment bun pentru decizii fundamentale, mai ales luate din impuls.

Vezi și

Nativii din zodia RAC ar putea trece printr-un weekend bun din punct de vedere financiar. Este posibil să se bucure de nişte bani "picaţi din cer". Săptămâna viitoare vine cu multe treburi administrative de gestionat.

LEII sunt în continuare printre cele mai simpatice personaje din zodiac. În weekend captează toată atenţia iar săptămâna debutează cu preocupări financiare. Totuşi, ziua de luni nu este cea mai bună pentru decizii financiare fundamentale.

FECIOARELE adaugă o doză de mister în vieţile lor, nu vor să ştie toată lumea ce se întâmplă în vieţile lor. Chiar şi aşa, se bucură de compania prietenilor. Săptămâna viitoare ar trebui evitate certurile cu partenerul sau colaboratorii.

De asemenea, pentru BALANŢE se anunţă un weekend foarte activ, cu un plus la nivel de imagine. Cercul de prieteni s-ar putea extinde zilele următoare. Aşa că, dacă au nevoie de ajutor, Balanţele îl vor primi cu siguranţă.

SCORPIONII îşi continuă planurile începute în urmă cu o săptămână dar, de data asta, cariera prinde un nou suflu. Sunt foarte bine văzuţi şi, cel mai probabil, dacă au vreun examen de trecut, îl vor trece fără probleme. Mai multă încredere în forţele proprii nu ar strica.

SĂGETĂTORII caută să iasă din rutina zilnică şi vor să facă ce ştiu ei cel mai bine - să exploreze şi să experimenteze. Sentimentul că au mai multă treabă decât ceilalţi sau poate chiar prea multă treabă poate fi învins uşor, dacă se mai relaxează puţin.

CAPRICORNII sunt foarte ocupaţi cu munca, dar cei care gestionează afaceri mai mari au parte de o relaxare financiară. Ar putea fi un moment bun pentru a face un credit în interes de business. Săptămâna debutează cu o dorinţă mai mare de aventură în viaţă.

VĂRSĂTORII traversează o perioadă tocmai bună pentru a descoperi latura creativă din ei. De asemenea, este un moment bun pentru a întări relaţiile de colaborare existente şi, unde este cazul, relaţia cu partenerul de viaţă.

PEŞTII încep weekendul cu schimbări de planuri. Poate o petrecere, poate o simplă plimbare, nu este un moment plictisitor. Săptămâna debutează ceva mai complicat la locul de muncă, dar toate problemele pot fi rezolvate cu răbdare şi detaşare. Orice ar face, Peştii ar trebui să evite conflictele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » SPECIAL! Horoscopul săptămânii viitoare