Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Horoscopul săptămânii viitoare

O femeie Berbec este independentă, de multe ori prea independentă pentru binele ei. Este competitivă, are tendința să concureze pentru orice, cu oricine, oricând. Se va da jos din mașină și nu va ezita să înjure birjărește, dacă o deranjează vreun taximetrist în drum spre balul pe care trebuie să îl găzduiască.

Vezi și

 O femeie Berbec este independentă, de multe ori prea independentă pentru binele ei. Este competitivă, are tendința să concureze pentru orice, cu oricine, oricând. Se va da jos din mașină și nu va ezita să înjure birjărește, dacă o deranjează vreun taximetrist în drum spre balul pe care trebuie să îl găzduiască.

Femeia Taur caută siguranță materială în primul rând. Se enervează relativ greu, dar când o face nu se încurcă și ăla e momentul când începi să vezi farfurii zburătoare. Este exemplul clasic care mănâncă atunci când este tristă sausupărată. Știţi scenele alea din filme, cu fata care stă pe canapea și mănâncă înghețată în timp ce plânge? Ea e.

Femeia Gemeni este o fire agitată, cu o nevoie de a fi în mișcare tot timpul. Are tendința să își transforme partenerul în ce vrea ea. Vorbește constant, nu comunică, de multe ori doar vrea să se facă auzită. Nu știi niciodată peste care dintre personalitățile ei dai, când ajungi acasă. Sau dacă ea e acasă.

Femeia din zodia Rac este blândă, cu un umor foarte fin. Nu lasă niciodată trecutul în spate. Dacă mâine începe războiul nuclear, ea are un buncăr undeva. Îți lasă senzația că ești bărbatul în casă, dar are grijă să ducă lucrurile tot pe drumul ei. Pare inofensivă. La fel și mulți dintre criminalii în serie.

Femeia din zodia Leului este loială, puternică și are un soi de magnetism ciudat, indiferent ce poartă. Cel mai important este să o ții fericită tot timpul, altfel se transformă în leoaica pe care o știi din savană. Dacă ai măcar un Oscar în vitrină, e ok, poți să o scoți la o cafea. Unde să îi repeți constant cât de minunată este ea.

Femeia din zodia Fecioarei este blândă, atentă și organizată. Caută un partener inteligent, calm și stăpân pe sine. Pentru început. Apoi o să vină ea cu restul de lucruri care îți lipsesc și care pot fi îmbunătățite. Critică orice. Iar dacă întârzii 10 minute la întâlnire, mai bine îți înscenezi răpirea de către teroriști.

Femeia din zodia Balanței se bucură de multă popularitate și se face ușor remarcată. Probabil stilul vestimentar contribuie din plin. Ea este femeia care "coboară în 5 minute" deja de o oră. Relațiile cu ea sunt adevărate experiențe de viață, care te călesc și te transformă. Ori devii artist, ori o iei razna.

Femeia Scorpion poate fi acuzată de multe, dar niciodată că ar fi superficială. Are un stil clasic și este retrasă, cel puțin la nivel de imagine. În realitate, este capabilă să îți dea peste cap existența. O femeie Scorpion supărată poate manipula structura timp-spațiu în timp ce își bea cafeaua. Nici nu ai ști ce te-a lovit.

Femeia Săgetător este optimistă, spotană și prietenoasă dar întârzie mereu. Nu pentru că stă în fața oglinzii, ca femeia Balanță, dar pentru că undeva pe drum a văzut un cățel mic, pierdut, pe care l-a dus la veterinar, la vaccinat, l-a spălat și acum așteaptă să vină cineva să îl adopte.

Femeia Capricorn este femeia cu care vrei să ieși în lume. Are maniere, are stil. Merge doar în cele mai scumpe locuri, restaurante, magazine și da, este foarte interesată de contul tău bancar. În ciuda aparenței sale de ghețar emoțional, se supără repede dacă faci mișto de ea. Mai ales în public.

Femeia Vărsător este prietenoasă și orientată spre tot ce e nou. Poate oricând să provoace o revoluție și are cele mai interesante teme de discuție. Tu știi câți copaci trebuie să plantezi ca Universul să îți îndeplinească dorințele? Ea știe.

Femeia din zodia Pești este o romantică și o visătoare. Ea chiar așteaptă să vină un erou și să o salveze. Din când în când, își dă seama că a stat prea mult prin sferele ei îndepărtate, mai ales dacă ședința importantă la care participă a început de o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Horoscopul săptămânii viitoare