Antena Meniu Search
x

Special! În viață trebuie să știm șase lucruri

Oamenii de ştiinţă din Statele Unite au întocmit o listă a celor şase aptitudini indispensabile omului modern

Vezi și

Oamenii de ştiinţă din Statele Unite au întocmit o listă a celor şase aptitudini indispensabile omului modern

Încă din copilărie învăţăm că practicarea unui sport este cel mai sănătos pentru organismul nostru. Dar nu orice disciplină sportivă este considerată indispensabilă. Înotul ar trebui să îl practice toată lumea. Încă din copilărie este sportul care se poate practică din copilărie până la vârsta senectuţii.

Înotatul, este în primul rând, pe lângă faptul că ar putea să ne salveze din diverse situaţii neplăcute, este şi un sport foarte bine venit şi uşor de învăţat pentru oricine.

Un alt lucru pe care trebuie să-l ştiţi este să mergeţi pe bicicletă.

În principiu oricine ar putea să conducă, dacă ai două mâini şi două piciore, şi dacă nu ai dpuă mâini şi două picioare s-au inventat metode să conduci. Da, e foarte bine şi chestia cu conducerea. Condusul maşinii este o capacitate socială, este un drept al nostru pe care ni-l dobândim în urma unui examen. Şi cumva ne ajută la a dezvolta anumite abtitudini.

Iar dacă omul modern nu poate trăi fără permis de conducere, trebuie să ştie şi cum să parcheze lateral. Trebuie să recunoaştem că nu toată lumea se pricepe la parcarea laterală. Adică pentru chestia asta îşi trebuie în primul rând să îşi placă să conduci maşina şi să ai cumva aptitudini în zona respectivă.

Foarte important este să ştiţi şi cum să treceţi peste o conversaţie care vă deranjează. Cu graţie şi cu mult bun simţ. În general, când vorbim de comunicare, a învăţa un stil de comunicare este foarte bine pentru că îi spunem celuilalt ce ne deranjează, dar într-un mod în care să nu lezăm.

Al şaselea - cine ştie, poate cel mai important lucru pe care trebuie să-l cunoască omul modern - este cum să-şi ia informaţiile de pe Google. Bineînţeles, să le şi filtreze, pentru că nu tot ce scrie pe Internet este literă de lege.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Special! În viață trebuie să știm șase lucruri