Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Lista cu haine la modă pe care le urâm!

Americanii au făcut o listă cu hainele pe care nu şi-ar dori să le mai vadă vreodată purtate de cineva!

Vezi și

Americanii au făcut o listă cu hainele pe care nu şi-ar dori să le mai vadă vreodată purtate de cineva! Pe prima poziţie s-au situat pantalonii mult prea lăsaţi pe şolduri, ochelarii de vedere cu lentila din sticlă obişnuită, dar şi de şalvarii purtaţi obsesiv de Justin Bieber.

Imediat după publicarea topului celor mai urâte accesorii vestimentare din Statele Unite, am trecut şi noi la treabă. Am vrut să aflăm ce cred românii. Din spusele lor, primul loc este ocupat de hainele extrem de mulate purtate de persoane care nu se află în cea mai bună formă fizică.

Muffin top-ul este partea cea mai bună dintr-o brioşă. Iar dacă cineva te-a strigat muffin top, înseamnă că ei cred despre tine că eşti cea mai tare. Pe locul al doilea în topul hainelor ce ar trebui să dispară găsim pantalonii cu talie foarte joasă, dar şi cei cu turul jos.

Pantalonii sunt urmaţi îndeaproape pe locul trei de treningul purtat în mall, la petreceri, pe stradă. Mai exact, oriunde, exceptând sala de sport. Nici colanţii întâlniţi la tot pasul nu au scăpat de criticile designerilor vestimentari.

Oricum, există şi români care nu ar renunţa la aceste articole vestimentare, iar acest lucru se vede pe stradă. Nu putem spera decât că, la un moment dat, vor realiza că singurele haine care merită cumpărate sunt cele care le pun corpul în valoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Lista cu haine la modă pe care le urâm!