Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Luna plină albastră! Cum eşti afectat în funcţie de zodie

Berbecii caută să fie recunoscuți și apreciați pentru cine sunt. Este o perioadă în care simt nevoia să demonstreze și să impresioneze. Orgoliul lor este mai sensibil în această perioadă, deci ar trebui tratați cu ceva mai multă grijă, exact ca niște copii

Vezi și

Berbecii caută să fie recunoscuți și apreciați pentru cine sunt. Este o perioadă în care simt nevoia să demonstreze și să impresioneze. Orgoliul lor este mai sensibil în această perioadă, deci ar trebui tratați cu ceva mai multă grijă, exact ca niște copii

TAURII își găsesc liniștea în cămin și preferă să petreacă mai mult timp pe acasă, unde se pot detașa de ritmul de la muncă. Este o perioadă de reîncărcare a bateriilor, în care au prioritate confortul și relaxarea.

GEMENII au ocazia să strălucească, dar trebuie să își manifeste creativitatea și nu doar să vorbească despre soluții. Asta nu înseamnă că tot ce gândesc merită rostit, dar este exact tipul de energie care îi poate mobiliza pe Gemeni într-o direcție nouă.

RACII pot fi ceva mai impulsivi în această perioadă, deci nu ar fi bine să le fie testată răbdarea. Pe plan financiar, însă, lucrurile s-ar putea schimba în bine. Intuiția poate fi foarte utilă în această perioadă, mai ales dacă vorbim de planuri în carieră.

LEII pun ceva la cale. Sunt activi, prezenți, dar preferă să își păstreze o minimă distanță față de lume, pentru a observa mai bine ce se întâmplă în jurul lor și pentru a planifica pașii următori în proiectele personale.

FECIOARELE se bucură de noroc și succes cu această Lună Plină. Apar oportunități și oameni importanți în jurul lor, care sunt dispuși să îi susțină pe acești nativi cu tot ce au nevoie. Sigur, e mult de muncit, dar când s-a plâns vreodată o Fecioară de prea multă muncă?

BALANȚELE ar trebui să aibă grijă cum își tratează prietenii. Nativii acestei zodii ar putea fi ceva mai critici în această perioadă, fără să își dea seama că o fac cu oamenii apropiați. De asemenea, ambițiile ar trebui să fie domolite, mai ales în relațiile cu șefii.

SCORPIONII se bucură de popularite și munca le este recunoscută. De altfel, pentru că au demonstrat că pot face față cu brio, ar putea să apară și alte proiecte în care să fie nevoie de ei. Totuși, aceștia nu ar trebui să își neglijeze căminul.

Și SĂGETĂTORII ar putea avea parte de o perioadă mai agitată la nivel de carieră. Este posibil să treacă la un nivel superior, vorbim despre promovări sau poate chiar despre o schimbare de carieră. Indiferent de variantă, ar trebui gândită pe termen lung.

CAPRICORNII sunt prinși cu planuri financiare, unii vor să investească într-un proiect nou, alții vor să intre într-o colaborare promițătoare. Altfel, este exact cel mai bun moment pentru transformări și schimbări, mai ales la nivel personal. Tot ce îi ține pe loc ar trebui să dispară acum.

VĂRSĂTORII își echilibrează viața socială cu viața personală și caută mai multă susținere din partea celorlalți, mai ales de la partenerul de viață. Este o perioadă în care "eu" se transformă în "noi" și în care spiritul de echipă face diferența între succes și eșec.

PEȘTII au ocazia să demonstreze că sunt serioși și responsabili. Și nici nu e nevoie să mute munții, vorbim despre mici ajustări în programul zilnic. Unii își aduc aminte să nu mai întârzie, alții găsesc resursele necesare pentru a termina treaba la timp și pentru a mai lua ceva în plus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Luna plină albastră! Cum eşti afectat în funcţie de zodie