Antena Meniu Search
x

Special! Lux și spectacol cu elita modei mondiale

Când vine vorba despre tendinţele modei, ora exactă nu se dă într-un singur oraş. Deşi noutăţile vin şi de la New York, Londra şi Paris, cea mai spectaculoasă şi mai opulentă Săptămână a Modei are loc la Milano

Vezi și

Când vine vorba despre tendinţele modei, ora exactă nu se dă într-un singur oraş. Deşi noutăţile vin şi de la New York, Londra şi Paris, cea mai spectaculoasă şi mai opulentă Săptămână a Modei are loc la Milano

Sfaturile lui Path Mcgrath sunt extrem de preţioase. Path a fost desemnată de către revista Vogue drept cel mai influent make-up artist din lume, ceea ce a determinat-o pe regina Elisabeta a Marii Britanii să-i ofere titlul de membru de onoare al imperiului britanic pentru serviciile aduse în industria frumuseţii. Mai nou, Path a jucat un rol esenţial în lansarea liniei de cosmetice Gucci.

Imaginea produselor cosmetice Gucci este Charlotte Casiraghi descendenta tronului casei regale de Monaco. O alegere absolut firească a casei de modă, dacă ţinem cont de faptul că Charlotte Casiraghi este nepoata lui Grace Kelly şi fiica lui Carolyn de Monaco.

Primul ei contact cu produsele de makeup ale mamei sau care sunt produsele ei preferate din colecţia a cărei imagine este. Dar nu doar întâlnirea cu Charlotte Casiraghi merită menţionată. Petrecerea exclusivistă Gucci a reunit personalităţi precum Godfrey Deeny, Franca Sozani, editorul Vogue Italia, sau Hofit Galan, prezentatoarea Fashion tv. Sigur că în centrul atenţiei au fost, ca întotdeauna, designerii.

Deşi mai puţin cunoscută publicului larg, defilarea Aquilanorimondi este de asemenea un punct de maxim interes. "Aquilanorimondi reuneşte de fiecare dată cei mai apreciaţi critici de modă, cei mai căutaţi jurnalişti, practic toţi oamenii pe care ţi i-ai dori la propria prezentare şi toţi oamenii aceia care te pot ajuta şi te pot propulsa. Spre exemplu, Anna dello Russo este nelipsită, Ana Wintour este nelipsită", a spus Path.

Iar printre toate aceste nume cu răsunet internaţional, au fost prezenţi la Milano şi viitorii mari designeri. Franca Sozzani, editorul şef al publicaţiei Vogue Italia, a organizat Vogue Talents, un eveniment câteva tinere talente, atent selecţionate, primesc burse oferite de mari case de modă cum ar fi marile case de modă precum Dolce&Gabbana, DSquared, Gucci sau Aquilanorimondi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! Lux și spectacol cu elita modei mondiale