Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Machiaj de star

Jennifer Lopez este celebră nu doar pentru dimensiunile generoase ale posteriorului, ci şi prin machiajul său natural! Practic, dacă nu ai ochiul format, nu-ţi poţi da seama cât de elaborat este acel machiaj de zi, care pare atât de simplu

Vezi și

Jennifer Lopez este celebră nu doar pentru dimensiunile generoase ale posteriorului, ci şi prin machiajul său natural! Practic, dacă nu ai ochiul format, nu-ţi poţi da seama cât de elaborat este acel machiaj de zi, care pare atât de simplu

Însă situaţia se schimbă la 180 de grade, în momentul în care JLo apare la un eveniment. Pentru că atunci apelează la un machiaj dramatic, realizat de cei mai buni specialişti. Totuşi, puteţi să vă faceţi singure un machiaj similar, cu condiţia să aveţi o colecţie bogată de cosmetice.

Sprâncene desenate - bifat. Scotch lipit la ambii ochi - bifat. Deci să-i dăm drumul cu primer-ul. Amestecaţi un fard gri deschis cu un fard maro deschis şi coloraţi frumos. Acum adăugaţi nişte mov deschis şi aplicaţi-l de la colţul exterior al ochiului până la cel interior. Fardul în culoarea prunei trebuie dat uniform, pe toată pleoapa. Difuzaţi linia de demarcaţie dintre farduri.

Amestecaţi culorile cu grijă, pentru că acum este implicat şi fardul negru, care - dintr-o singură mişcare greşită - poate distruge tot ce-ţi realizat până acum. Puneţi mâna pe rimel şi daţi-vă pe genele superioare. A venit clipa mult-aşteptată: aceea în care vă puneţi genele false. Unele care să nu fie exagerat de dese, ca să dea senzaţia de pămătufuri lipite de pleoape.

Daţi-vă cu fond de ten. Folosiţi un bureţel şi tapotaţi faţa, până scăpaţi de toate imperfecţiunile. Acoperiţi-vă cearcănele în cel mai conştiincios mod posibil. Nu, nu este nevoie să staţi cu gura deschisă. Aşa mai merge. Fixaţi anticearcănul cu un fard galben. Închideţi gura!!! Reveniţi la ochi şi folosiţi un dermatograf negru în interiorul pleoapei inferioare.

Începeţi să vă conturaţi faţa cu un fard în culoarea cafelei. Nu folosiţi o pensulă stufoasă, ci una îngustă. Acum aplicaţi o pudră bronzantă. Daţi-vă cu un fard de obraz roz-auriu. Determinaţi-vă tenul să strălucească precum soarele cu ajutorul unui fond de ten iluminator.

Fixaţi-vă machiajul cu ajutorul unui spray cu apă minerală. Conturaţi-vă buzele cu un creion în nuanţa pielii.

Semănaţi cu Jennifer Lopez? Iată că da. Dar nu uitaţi un lucru esenţial: este un machiaj de ocazie. Nu de stradă, nu de serviciu, nu de cumpărături.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Machiaj de star