Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Machiajul care acoperă oboseala!

O faţă obosită poate deveni una radioasă, daca ştiţi cum să combinaţi fardurile!

Vezi și

O faţă obosită poate deveni una radioasă, daca ştiţi cum să combinaţi fardurile!

Primul pas este să vă corectaţi toate imperfecţiunile feţei. Folosiţi un corector deschis pentru problemele majore şi unul mai închis pentru cele minore. Difuzaţi totul cu un bureţel, apoi cu o pensulă. Continuaţi cu încă un strat. De această dată, de fond de ten. Normal că difuzaţi şi de această dată. Fixaţi totul cu o pudră transparentă.

Aranjaţi-vă sprâncenele, mai ales dacă sunt aproape inexistente. Definiţi-le forma tot cu un corector. Acum aplicaţi-vă o bază de machiaj pe pleoapele superioare. Folosiţi un maro-roşcat pe post de culoare de tranziţie. Difuzaţi! Daţi cu acelaşi fard şi pe pleoapele inferioare. Creaţi senzaţia de profunzime cu un fard taupe. Pe pleoapele mobile, folosiţi un fard maro-închis. După care difuzaţi frumos.

Peste toată munca de până acum, aplicaţi din nou baza de machiaj. Dar numai în centrul pleoapelor, pentru a putea fixa pigmentul argintiu. Intensificaţi, totuşi, culoarea fardurilor folosite până acum. Acum folosiţi un fard negru. Pe care îl difuzaţi. Conturaţi-vă pleoapele superioare cu un tuş negru, lichid. Nu ezitaţi să vă desenaţi ditamai cozile.

Bineînţeles, daţi cu tuş şi pe pleoapele inferioare. Difuzaţi, deşi pare ilogic. Întorceţi-vă genele cu cleştişorul special. Şi daţi-vă cu mascara. Apoi pieptănaţi-vă genele. Montaţi-vă genele false. Curăţaţi zona de sub ochi, în cazul în care aveţi urme de fard. Conturaţi-vă trăsăturile cu o pudră bronzantă. Apoi subţiaţi-vă nasul, cu aceeaşi pudră. Coloraţi-vă obrajii cu un blush roz.Daţi-vă pe buze cu un ruj roz-nude şi cu un gloss în aceeaşi nuanţă.

Aranjaţi-vă şi părul, atât cât este posibil. Abia în acest moment puteţi spune că operaţiunea a fost un succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Machiajul care acoperă oboseala!