Antena Meniu Search
x

Special! Machiajul care încalcă reguli

Toţi make-up artiştii spun că, în clipa în care ne machiem puternic ochii, să ne colorăm discret buzele şi invers

Vezi și

Toţi make-up artiştii spun că, în clipa în care ne machiem puternic ochii, să ne colorăm discret buzele şi invers

Începeţi cu un primer cu efect de netezire a liniilor fine, care va face ca machiajul să arate perfect. Acoperiţi-vă tenul cu un fond de ten cu o textură mai vâscoasă. Definiţi-vă sprâncenele cu un fard maro-închis. Fixaţi-vă nişte "scuturi de protecţie" sub ochi. Acoperiţi-vă pleoapele cu un primer roz sidefat.

Creaţi senzaţia de profunzime cu un fard mov-pal, prăfuit. Conturaţi-vă orbitele cu un fard maro-mediu. Desigur, trebuie să şi difuzaţi. În colţul exterior al ochilor, aplicaţi un fard burgundi. În mijlocul pleoapelor, daţi un fard roz-pal, sidefat.

Reveniţi la fardul burgundi, pentru a vă colora şi colţul interior al ochilor. Difuzaţi, ca să creaţi un degrade. Conturaţi-vă pleoapele inferioare cu acelaşi fard burgundi. Creaţi senzaţia de smokey-eyes cu o pensulă de difuzare, încărcată cu puţin fard maro-mediu. Pe linia genelor inferioare, trasaţi o linie subţire cu fard burgundi foarte sidefat. Reveniţi la pleoapele superioare şi aplicaţi un gel de fixare în partea luminată.

Deasupra, folosiţi un pigment burgundi. Conturaţi-vă pleoapele superioare cu tuş negru, cariocă. Daţi-vă cu mascara pe genele superioare. După care fixaţi-vă genele false. Coloraţi-vă interiorul pleoapelor inferioare cu un creion roşu. Daţi-vă cu mascara şi pe genele inferioare. Dacă vi se pare că machiajul ochilor nu arată destul spectaculos, executaţi-vă şi nişte cozi.

Cu un corector, acoperiţi ce aveţi de acoperit. Începând cu zona ochilor. Apoi difuzaţi cu o pensulă plată. Sculptaţi-vă trăsăturile cu un fard maro-mediu. Folosiţi tot o pensulă plată. Deasupra pomeţilor, daţi cu o pudră strălucitoare, cu efect de luminare. Apoi luaţi o pensulă mai generoasă şi difuzaţi. Coloraţi-vă obrajii cu un fard roz-prăfuit, uşor sidefat. Conturaţi-vă buzele cu un creion burgundi. Umpleţi conturul cu un ruj burgundi.

Felicitări! Tocmai aţi încălcat regula de aur: aveţi ochii machiaţi intens, dar şi buzele. Dar e mult mai bine comparativ cu momentul iniţial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Special! Machiajul care încalcă reguli