Antena Meniu Search
x

Special! Machiajul de carnaval

Machiajul neon nu poate începe fără o bază, pe care o întindeţi frumos atât pe pleoapa superioară, cât şi pe cea inferioară. Trasaţi apoi o curbă argintie deasupra pleoapei superioare şi difuzaţi-o cu o pensulă, ca să nu arate ca o linie de demarcaţie de pe şosea

Vezi și

Machiajul neon nu poate începe fără o bază, pe care o întindeţi frumos atât pe pleoapa superioară, cât şi pe cea inferioară.. Trasaţi apoi o curbă argintie deasupra pleoapei superioare şi difuzaţi-o cu o pensulă, ca să nu arate ca o linie de demarcaţie de pe şosea

Identificaţi cel mai fluorescent roz pe care îl aveţi şi începeţi să executaţi o linie subţire sub argintiul difuzat.

Apoi îngroşaţi linia şi întindeţi vopseaua roz spre tâmple. Puţin de tot, pentru că mai aveţi culori de aplicat. A venit rândul fardului portocaliu. Bineînţeles că tot fluorescent. Plasaţi portocaliul deasupra rozului. Amestecaţi nuanţele, astfel încât să nu aveţi dungi bine definite.

Dacă vi se pare că machiajul e prea pal, reveniţi la roz. Sub sprâncene aplicaţi un cel mai deschis fard de ochi pe care îl aveţi. Acelaşi fard cu puţin sclipici trebuie aplicate şi pe pleoapa superioară. De această dată, cu degeţelul.

În mod sigur, vopseaua gălbior-fluorescentă va face diferenţa. Dar numai dacă este plasată în colţul interior al ochilor. De ce? Pentru că mai aveţi un verde-fluorescent, care trebuie şi el pus pe undeva. Mai precis pe o jumătate a pleoapei superioare. Pe restul, daţi cu albastru-fluorescent.

Ocupaţi-vă acum de pleoapa inferioară. Gălbiorul-fluorescent trebuie continuat cu nişte portocaliu-fluorescent. Şi continuaţi cu nişte roz-fluorescent. Interiorul pleoapei inferioare se colorează cu un tuş albastru-cerneală. Fixaţi totul cu un fard-pudră tot albastru-cerneală. Orice oftalmolog va fi fericit să vă facă făcând asta.

Tuşul negru nu avea cum să lipsească din această combinaţie rafinată de culori. Nu uitaţi să vă faceţi şi o codiţă. În unghi de 90 de grade, dacă se poate. Dacă nu, încercaţi unul de 75 de grade. Daţi cu rimel. Jos şi sus. Acum puneţi-vă genele false. Rezultatul parţial este acesta.. Mai bine vedem rezultatul final.

Oricum, nu riscaţi să vă faceţi un asemenea machiaj dacă nu aveţi vreo sesiune foto sau sunteţi invitate să dansaţi pe sambodromul de la Rio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Special! Machiajul de carnaval