Antena Meniu Search
x

Machiajul de Revelion

Pregătirea unei femei pentru petrecerea de Revelion nu se rezumă la alegerea ţinutei şi a coafurii. Machiajul este, la rândul său, la fel de important. Iata cum trebuie să arătaţi la trecerea dintre ani!

Vezi și

Pregătirea unei femei pentru petrecerea de Revelion nu se rezumă la alegerea ţinutei şi a coafurii. Machiajul este, la rândul său, la fel de important. Iata cum trebuie să arătaţi la trecerea dintre ani!

Petrecerea de la cumpăna anilor este de cele mai multe ori cadrul perfect pentru etalarea celor mai îndrăzneţe ţinute şi tipuri de machiaj. Creativitatea îşi poate spune cuvântul şi trusa de farduri poate fi folosită fără reţineri pentru realizarea celor mai surprinzătoare machiaje.

Make-up artistul ne-a făcut şi o demonstraţie, după ce a decis că smokey eyes este varianta câştigătoare pentru o petrecere atât de importantă. Primul pas este aplicarea unui fond de ten cu putere mare de acoperire, care va fi bine întins şi pe faţă, dar şi pe gât şi decolteu. Un anticearcăn face ca orice semn de oboseală să dispară de pe chip, după care se poate fixa totul cu pudră.

Odată finisată baza, se poate trece la piesa de rezistenţă - crearea efectului de smokey eyes. Apoi, se trasează cu atenţie o linie fină de tuş şi se conturează pleoapa inferioară cu un fard închis la culoare. Deşi deja machiajul arată foarte bine, make-up artistul mai are un secret prin care creează profunzime privirii.

Şi pentru ca ochii să pară mai expresivi şi mai mari, se poate apela la gene false. Acestea trebuie să fie bine alese, dar şi impecabil aplicate.

Un rol foarte important îl are şi blushul. Cu toate că de obicei se recomandă ca acesta să fie ales în nuanţe naturale, de această dată, ţinându-se cont că machiajul va fi expus la o lumină artificială rece, se poate face o excepţie de la regulă.

Conturarea buzelor şi aplicarea unui ruj într-o culoare îndrăzneaţă completează cu succes transformarea pentru o noapte de neuitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Machiajul de Revelion