Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Machiajul, între sublim și ridicol

Machiajul este o adevărată artă şi, în anumite cazuri, poate face minuni. Este suficient să ne uităm în paralel la fotografiile în care marile vedete sunt machiate pe covorul roşu.

Vezi și

 Machiajul este o adevărată artă şi, în anumite cazuri, poate face minuni. Este suficient să ne uităm în paralel la fotografiile în care marile vedete sunt machiate pe covorul roşu şi la cele în care nu poartă nici cea mai mică urmă de fard.

Machiajul poate fi una dintre cele mai puternice arme ale unei femei. Cu o condiţie: să fie adecvat locului şi momentului în care este purtat. De aceea, specialiştii atrag atenţia că oricât de bine ar arăta vedetele pe covorul roşu, nu trebuie să ne machiem la fel atunci când mergem la serviciu. Diferenţa o face tipul de lumină la care este expus machiajul.

Şi pentru că limita între frumos şi vulgar poate fi foarte subţire, am rugat make-up artistul să ne execute un machiaj de covor roşu ca să ne convingem dacă într-adevăr merge să-l aplicăm şi ziua.

Bineînţeles că atunci când este realizat machiajul, trebuie să ţinem cont de evenimentul la care îl vom purta. Nimic nu poate fi mai porivit pentru covorul roşu decât un machiaj de tip smokey eyes, care dă profunzime privirii. Pentru un rezultat remarcabil, trebuie să aveţi grijă în ce fel vă jucaţi cu umbrele.

Puţin ruj de buze într-o culoare naturală şi machiajul de vedetă este gata. La lumina artificală, totul arată ca de pe coperele revistelor, dar am vru să vedem dacă rezultatul este acelaşi şi la lumina zilei, aşa că am cerut câteva păreri pe stradă.

Aşadar, doamnelor, diferenţa între sublim şi ridicol o face lumina. Aşa că înainte de a vă machia, luaţi în calcul şi lumina la care urmează să vă expuneţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Machiajul, între sublim și ridicol