Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Metode de identificare a infidelilor

Este în natura omului să înşele, susţin infidelii de profesie. Totul e ca partenerul oficial să nu afle, continuă, siguri că deţin reţeta ideală pentru a-şi ascunde paşii făcuţi în afara relaţiei. Există şi o listă a tuturor semnelor care îţi arată clar că ai fost înşelat.

Vezi și

 Se pare că insistenţa este una dintre metode. Doar că nu întotdeauna are efect asupra partenerului. Bărbaţii au metodele lor prin a-şi ascunde infidelităţile.

Şi, cu cât sunt mai antrenaţi, cu atât scenariile sunt mai elaborate şi mai greu de demontat. Sau - dacă n-au chef să se complice - merg pe varianta "ceea ce vezi nu este adevărat"

Din păcate pentru domnii cu ochi alunecoşi, femeile au o grămadă de modalităţi de a afla adevărul. Iar dacă îşi pun în cap să afle dacă sunt sau nu înşelate, nimic nu le stă în cale.

Convorbirile telefonice "personale", rujul de pe gulerul cămăşii sau mirosul unui parfum necunoscut.toate acestea sunt prime semne că partenerul îşi caută dragostea în altă parte. Cel puţin aşa spune îndreptarul de infidelitate.

Începem să credem că înşelatul este o artă, pentru că nu oricine poate face aşa ceva fără să fie prins. După cum există şi oameni care nu vor să ştie că partenerul le-a trădat încrederea.

Pentru că, spun psihologii, adevărul este undeva la mijloc. Şi este nevoie de un anumit timp că să procesăm informaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Metode de identificare a infidelilor