Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Special! Migdalele se consumă cu moderație

Delicioase şi hrănitoare, migdalele ar putea fi gustarea perfectă, care îţi protejează inima, creierul şi îţi stimulează imunitatea. Şi nutritioniştii le laudă şi le recomandă cu încredere în dieta zilnică

de Redactia Observator

la 20.04.2015 , 20:38

Delicioase şi hrănitoare, migdalele ar putea fi gustarea perfectă, care îţi protejează inima, creierul şi îţi stimulează imunitatea. Şi nutritioniştii le laudă şi le recomandă cu încredere în dieta zilnică

Numai că, tot ei sunt cei care trag semnalul de alarmă. Migdalele crude conţin cianură. Ceea ce înseamnă că, dacă mâncaţi prea multe, s-ar putea să aveţi mari probleme de sănătate. Aşa că, dacă nu puteţi trăi fără migdale, măcar reduceţi cantităţile. Iar dacă partea cu cianura nu vă convinge, gândiţi-vă doar cât de mult pot să îngraşe. 

Migdalele, ca majoritatea altor sâmburi, conţin, în cantitate redusă, cianură. În unele ţări este ilegal să fie vândute până nu au fost procesate pentru a îndepărta otrava. Însă nu este cazul să ne alarmăm. Migdalele devin toxice doar dacă ajungem să consumăm, constant, sute de grame pe zi. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Mergeți duminică la vot?
Observator » Ştiri sociale » Special! Migdalele se consumă cu moderație