Antena Meniu Search
x

Special! O manichiură în culorile curcubeului

Manichiura-curcubeu începe prin acoperirea unghiilor cu un strat de ojă albă mată.Aplicaţi un o bază protectoare în jurul fiecărei unghii. Aşteptaţi să se usuce. Dacă nu aveţi baza protectoare, ori folosiţi un ulei, ori vă lipiţi nişte bucăţele de scotch

Vezi și

Manichiura-curcubeu începe prin acoperirea unghiilor cu un strat de ojă albă mată. Aplicaţi un o bază protectoare în jurul fiecărei unghii. Aşteptaţi să se usuce. Dacă nu aveţi baza protectoare, ori folosiţi un ulei, ori vă lipiţi nişte bucăţele de scotch

Acum luaţi un bureţel pentru machiaj. Şi începeţi cu degetul mic. Combinaţi un galben intens şi strălucitor, cu un verde smarald la fel de strălucitor. Lângă dunga verde, adăugaţi o dungă sclipitoare de albastru-cerneală şi lucraţi inelarul. După dunga albastru-cerneală, adăugaţi un mov intens. Evident că sclipitor. Aplicaţi pe unghia degetului mijlociu.

Următoarea dungă este de un roşu-portocaliu superb. Strălucitoare, tocmai bună pentru arătător. Reluaţi procedeul, începând de la degetul mic, până la arătător. Presaţi încet, pentru că veţi mai da cu încă un strat. Repetaţi pentru a treia oară. Arată din ce în ce mai frumos, deci sunteţi pe calea cea bună.

Puneţi mâna pe o pensetă şi jumuliţi baza protectoare. Sau bucăţile de scotch. Sau ştergeţi mâzgăleala cu un beţişor pentru urechi. Dacă oja nu pleacă cu tot cu uleiul pe care l-aţi folosit, înmuiaţi beţişorul în acetonă.

După ce aţi făcut curăţenie la locul de muncă, aplicaţi un strat protector transparent. Dar parcă mai aveaţi un deget. Cum trebuie colorată unghia? Cu roşu, dar fără o tentă portocalie prea pronunţată. Şi nu mai faceţi niciun ombre.

Manichiura-curcubeu arată bine, deşi culorile sunt bramburite. Galbenul e la sfârşit, movul este pe la mijloc. Dar nu contează, atât timp cât culorile par să curgă dintr-una în alta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Special! O manichiură în culorile curcubeului