Antena Meniu Search
x

SPECIAl! O nouă modă: blugii franjuraţi!

În urmă cu 3-4 decenii, cine avea o pereche de blugi originali era vedeta cartierului! Acum, însă, se poartă blugii ferfeniţă!

Vezi și

 În urmă cu 3-4 decenii, cine avea o pereche de blugi originali era vedeta cartierului! Acum, însă, se poartă blugii ferfeniţă! Cu cât sunt mai franjuraţi şi mai arşi cu acid, cu atât sunt mai scumpi.

Odată vreme, blugii erau de mai multe feluri: drepţi, pană, evazaţi, elastici. Acum sunt toţi la fel: rupţi şi franjuraţi peste tot. Şi cu cât sunt mai tăiaţi, cu atât sunt şi mai scumpi. O modă care a prins foarte repede şi la noi.

Blugii ferfeniţă sunt atât de populari, încât nici profesorii nu mai îndrăznesc să le spună ceva tinerelor, care merg la şcoală mai mult dezbrăcate, decât îmbrăcate.

Pe internet se găsesc chiar şi tutoriale care te învaţă cum să transformi o pereche simplă de blugi, într-una în pas cu moda. Orice doamnă trecută de a doua tinereţe şi-ar pune mâinile-n cap să vadă un astfel de tutorial. Mai ales că pe vremea ei, nu îşi permitea oricine o pereche de blugi.

Dar până la urmă ce dictează revistele de modă este sfânt. Desigur, asta nu înseamnă să confundm biserica cu un club de noapte sau serviciul cu ieşirile în oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAl! O nouă modă: blugii franjuraţi!