Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Prietenia dintre femei şi bărbaţi, MIT sau ADEVĂR?

Oare există prietenie adevărată între o femeie şi un bărbat? Sau orice prietenie de acest gen evoluează într-o relaţie amoroasă?

Vezi și

Oare există prietenie adevărată între o femeie şi un bărbat? Sau orice prietenie de acest gen evoluează într-o relaţie amoroasă?

Un răspuns clar nu există. Asta pentru că oamenii nu reuşesc să pice de acord asupra acestui subiect. Unii spun că este posibilă o astfel de relaţie, dar cu o condiţie: ca cei doi să se ştie dintotdeauna. Alţii consideră că o prietenie bărbat-femeie este o utopie.

Dacă vorbim despre relaţiile interumane şi ne referim strict la existenţa unei prietenii între un bărbat şi o femeie, lucrurile sunt cât se poate de clare. Unii care cred că o astfel de relaţie este cât se poate de posibilă, alţii cred că prietenia între sexe maschează, de fapt, interese ascunse.

Psihologii tind să susţină cea de-a doua categorie de oameni: cei care nu cred în prietenia dezinteresată dintre o femeie şi un bărbat.

Există, totuşi, şi riscuri atunci când unul dintre prieteni încearcă marea cu degetul. De exemplu, banală ieşire în oraş s-ar putea prelungi cu o repriză interminabilă de mesaje, care ar putea continua cu o invitaţie în oraş, care s-ar putea să ducă la ruperea definitivă a relaţiei.

Aşadar, cazurile în care un bărbat şi o femeie pot fi amici fără un interes ascuns sunt rare, iar din acelea fac parte, în general, prieteniile din frageda copilărie. Totuşi, nu trebuie să vedem un lucru rău în asta. Tocmai pentru că se spune că iubirea se naşte din prietenie, este posibil ca povestea să aibă, adesea, un final frumos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Prietenia dintre femei şi bărbaţi, MIT sau ADEVĂR?