Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Relaxare absolută cu masajul balinez

Ritualul balinez este o tehnica de masaj care să cuprindă toate tehnicile de relaxare. Este mult mai complex şi are rezultate pe măsură. Iar cel mai bine este ca acest ritual să fie îndeplinit de o balineză sută la sută

Vezi și

Ritualul balinez este o tehnică de masaj care cuprinde toate tehnicile de relaxare. Este mult mai complex şi are rezultate pe măsură. Iar cel mai bine este ca acest ritual să fie îndeplinit de o balineză sută la sută

Relaxarea. Fiecare o face în felul lui - de la plimbări, schimbări de look sau citit - şi până la vizite la spa. Până la urmă, nu contează ce faci, atât timp cât la final te alegi cu o stare de bine.

Cine mizează pe vizitele la salon poate opta cu încredere pentru ritualul balinez - o călătorie senzorială inspirată din timpuri străvechi. Este cel mai complex masaj sau, mai bine spus, este definiţia absolută a relaxării.

Spre deosebire de un masaj clasic, la care clientul se aşează pe pat, iar terapeutul începe direct procedurile, când vorbim despre ritualul balinez vorbim şi de câteva etape mai speciale. Totul începe cu o baie a picioarelor cu flori şi săruri pentru. curăţarea karmei negative. În plus, sarea de mare ajută la detoxifiere. Apoi urmează gomajul, pentru ca întregul corp să fie pregătit pentru masajul propriu-zis.

Iar oricine s-a documentat despre ritualul balinez ştie cât de important este ca terapeutul să cunoască îndeaproape secretele specifice. În primul rând, să identifice problemele clientului, indiferent că vorbim de migrene, de stres, de lipsa de concentrare sau de anumiţi centri nervoşi care sunt blocaţi.

La final, clientul este lăsat să savureze cele 90 de minute de răsfăţ. Mai precis, stă singur 15-20 de minute, timp în care poate să bea specialităţi balineze, să mănânce fructe sau doar să asculte o muzică de natură să-l deconecteze total de grijile cotidiene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Relaxare absolută cu masajul balinez