Antena Meniu Search
x

Special! Rochii de nuntă și botez

Pe lângă emoţiile generate de faptul că li se căsătoresc copiii, mamele mirilor mai au o problemă majoră. Cu ce să se îmbrace, în condiţiile în care şi ele vor fi centrul atenţiei

Vezi și

Pe lângă emoţiile generate de faptul că li se căsătoresc copiii, mamele mirilor mai au o problemă majoră. Cu ce să se îmbrace, în condiţiile în care şi ele vor fi centrul atenţiei

Din păcate, pentru a demonstra că sunt încă tinere şi în putere, soacrele fac - uneori - alegeri vestimentare dezastruoase. Tocmai de aceea, sfatul unui stilist este tot ce le trebuie. În primul rând, pentru a afla ce NU trebuie să îmbrace.

De asemenea, rochiile soacrelor nu trebuie să arate ca nişte corturi. Adică să nu fie lungi şi largi, pe principiul: "Mamă, la vârsta mea, nu pot să port altceva!" Şi nicidecum să nu fie negre, pentru că le vor adăuga nişte ani.

Dar să vorbim şi despre naşe, pentru că multe dintre ele cad în păcatul de a arăta ca un pom de Crăciun. Nu degeaba a apărut expresia "Arăţi ca o naşă!" Aşa că naşele moderne trebuie să uite de fixativul cu sclipici, de cocurile înalte şi elaborate, ca şi de rochiile din lame.

În plus, soacrele, naşa, dar şi restul invitaţilor trebuie ţină cont de locul în care se va desfăşura petrecerea.

Esenţial este să reţineţi că, dacă sunteţi invitate la o nuntă în aer liber, nu are niciun sens să vă puneţi pantofi cu tocuri înalte. Nu veţi reuşi decât să daţi găuri în peluză, ba chiar să faceţi o mândreţe de entorsă. Vă puteţi încălţa cu balerini sau cu sandale cu tocul jos. Iar dacă vi se pare că nu sunteţi destul de înalte, nişte platforme vă pot scoate din încurcătură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Special! Rochii de nuntă și botez