Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Soluția tatuajelor ratate

Tatuajele sunt aproape la fel de vechi ca si civilizaţia umană! Fie că erau făcute în scop ritualic, fie pentru că aşa cerea tradiţia, pe tot globul există triburi care din cele mai vechi timpuri şi până astăzi îşi colorează pielea.

Vezi și

 Tatuajele sunt aproape la fel de vechi ca si civilizaţia umană! Fie că erau făcute în scop ritualic, fie pentru că aşa cerea tradiţia, pe tot globul există triburi care din cele mai vechi timpuri şi până astăzi îşi colorează pielea.

Dar astăzi nu o să vorbim despre ei. Ci de cei care îşi fac tatuaje, iar mai apoi ajung să le regrete.

Motivele sunt multe. Ba artistul care a realizat tatuajul era artist doar în mintea lui, ba tatuajul cu pricina era numele cuiva de care omul nu vrea să mai ştie şi tot aşa. Din fericire, aceste greşeli pe piele nu mai sunt permanente. Asta nu înseamnă că rezolvarea lor este foarte simplă.

Un moment de teribilism se poate transforma într-o viaţă de ruşine. Mai ales când vin vorba de tatuaje. Cosmin a învăţat asta. pe propria piele. Şi la propriu şi la figurat. S-a lăsat pe mâna unui coleg de armată şi a devenit mândrul posesor al acestui tatuaj.

Din fericire pentru Cosmin şi pentru mulţi alţii care s-au lăsat pe mâna unor artişti de cartier, greşelile permanente nu mai sunt chiar atât de permanente. Bine, orice greşeală se plăteşte. În cazul tatuajelor, plata înseamnă durere.

Practic, un astfel de aparat cu laser distruge pigmentul din piele. Însă o astfel de intervenţie cu laser nu va reuşi să elimine cu totul tatuajul.

Pentru asta este nevoie de un nou tatuaj. Unul care să acopere urmele lăsate de invervenţie. Răzvan şi-a reparat deja o operă de artă executată de un tatuator amator. Acum vrea să dea o nouă faţă unui alt desen pe care îl are pe corp.

Practic, dacă n-ai râde de operele acestor artişti sub acoperire, ai plânge.

Cosmin şi Răzvan au avut suficientă răbdare pentru a repara greşelile tinereţii. Pentru alţii însă, tatuajul devine o problemă mult mai serioasă. Una care-i determină să recurgă la gesturi extreme.

Cele mai multe tatuaje nu pot fi eliminate după o singură şedinţă. Trebuie minimum trei, care se fac doar la intervale de câteva luni, pentru ca pielea să se poată vindeca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Soluția tatuajelor ratate