Antena Meniu Search
x

Special! Stresul se poate măsura. Cu precizie

Stresul face parte din viaţa noastră şi l-am asimilat de parcă ar fi un lucru firesc. E important totuşi să acordăm atenţia cuvenită acestui fenomen psihosocial, care poate provoca dezechilibre energetice sau fizice serioase

Vezi și

Stresul face parte din viaţa noastră şi l-am asimilat de parcă ar fi un lucru firesc. E important totuşi să acordăm atenţia cuvenită acestui fenomen psihosocial, care poate provoca dezechilibre energetice sau fizice serioase. 

Distresul este cel care ne dă dureri de cap, atât la propriu, cât şi la figurat, determină tulburări ale somnului, digestive, insomnii, scăderi în greutate. Afecţiunile fizice se răsfrâng asupra psihicului şi ne creează probleme legate de memorare, concentrare, atenţie, stări de iritabilitate, de autoizolare. Pentru a-l înlătura, soluţia e în mâinile noastre.

Ce-aţi spune de un aparat care ne măsoară nivelul de stres şi care poate evidenţia posibile probleme de sănătate chiar înainte de apariţia primelor simptome ale unei afecţiuni serioase?

Interesant este că acest aparat indică dacă problemele pe care le are un pacient sunt de ordin emoţional, provocate de dezechilibre energetice sau sunt de ordin fizic, biologic. Dacă sunt emoţionale, se rezolvă prin ele îşi găsesc rezolvarea prin terapia luminii sau prin reflexoterapie.

La fel de eficientă este şi terapia luminii, prin care se elimină din organism efectele produse de stres şi se obţine o reechilibrare la nivel energetic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Special! Stresul se poate măsura. Cu precizie