Antena Meniu Search
x

Special! Tinerele care îl așteaptă pe ”prinț” sunt imature

Toate fetiţele au dreptul să viseze că, peste ani, se vor mărita cu un Făt-Frumos pe cal alb. Numai că unele dintre ele nu reuşesc să scape de această idee nici la maturitate

Vezi și

Toate fetiţele au dreptul să viseze că, peste ani, se vor mărita cu un Făt-Frumos pe cal alb. Numai că unele dintre ele nu reuşesc să scape de această idee nici la maturitate

Doar că nu mai ajunge ca prinţul să fie rupt din soare. Acum trebuie să aibă şi o avere pe măsură. Iar calul trebuie să fie. pe roţi. Psihologii au şi o explicaţie pentru acest vis al domnişoarelor dornice de o viaţă ca-n poveşti: nu s-au maturizat îndeajuns. 

De mici, femeile sunt învăţate că trebuie să-l aştepte pe Făt-Frumos, alături de care ar fi urmat să trăiască până la adânci bătrâneţi. Unele rămân cu această idee bine-înfiptă în subconştient, aşa că ajung să se agaţe cu unghiile şi dinţii de cel pe care îl văd pe post de prinţ. Şi nu din întâmplare îşi aleg respectivul prinţ.

Totuşi, domnii cred că nici frumuseţea şi nici averea nu îl fac pe Făt-Frumos irezistibil.

Şi acum există poveşti. Doar că nu mai sunt culese din popor. Sunt scrise în tabloide, dar esenţa se păstrează. Frumoasele mai mult sau mai puţin naturale sunt decise să-şi găsească Feţii mai mult sau mai puţin Frumoşi, care să le asigure o viaţă lipsită de griji.

Asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la cititul tabloidelor sau să renunţăm la beletristică. Doar că trebuie să facem selectăm informaţiile primite şi să nu credem că tot ce zboară se mănâncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Special! Tinerele care îl așteaptă pe ”prinț” sunt imature