Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Toamna vine cu nişte kilograme în plus

Indiferent cât de mult ne-am mai dori să mâncăm zilnic salate cu roşii, castraveţi şi ceapă verde, trebuie să admitem că sezonul lor a trecut!

Vezi și

 Indiferent cât de mult ne-am mai dori să mâncăm zilnic salate cu roşii, castraveţi şi ceapă verde, trebuie să admitem că sezonul lor a trecut!

Da, ingredientele mai pot fi găsite în supermarketuri, dar parcă nu au gustul celor cultivate în grădină.

În consecinţă, nu avem de făcut altceva decât să ne adaptăm meniul zilnic anotimpului în curs. Teoretic, ar trebui să ne axăm pe salate de varză, de sfeclă sau de ţelină cu morcovi. Dacă o facem sau nu, doar cântarul poate să ne confirme. Cu toate acestea, există metode de a vă menţine greutate şi dacă treceţi pe mâncare gătită.

Toamna îngraşă. O spun nutriţioniştii şi mai ales doamnele, care constată că hainele devin din ce în ce mai neîncăpătoare odată cu scăderea gradelor din termometre. De vină ar fi schimbarea obiceiurilor alimentare.

Adică salatele, grătarele şi legumele la abur sunt înlocuite cu tot felul de mâncăruri complicate şi pline de calorii.

Şi firmele de catering primesc tot mai multe comenzi cu astfel de mâncăruri.

Un singur meniu, o adevărată bombă calorică. Din fericire, unii bucătari respectă anumite reguli, aşa încât meniurile să nu se transforme în nedoritele kilograme în plus.

În plus, susţin specialiştii în nutriţie, este obligatoriu să respectaţi numărul de mese şi să acordaţi o importanţă deosebită hidratării.

Totodată, există anumite ingrediente minune care, adăugate mâncărurilor, ajută la menţinerea greutăţii sau chiar la slăbit.

Şi nucile pot fi secretul unei siluete perfecte. O gustare cu doar trei nuci pe zi ajută la întărirea pereţilor vasculari şi accelerează arderea grăsimilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Toamna vine cu nişte kilograme în plus