Antena Meniu Search
x

Special! Tușul colorat face machiajul frumos

Sunt doamne care nu concep să se machieze decât cu nuanţe cât mai nude, doar cu mici accente de culori telurice! Dar vara, chiar şi ele simt nevoia de un strop de culoare

Vezi și

Sunt doamne care nu concep să se machieze decât cu nuanţe cât mai nude, doar cu mici accente de culori telurice! Dar vara, chiar şi ele simt nevoia de un strop de culoare

Iar anul acesta au ocazia să-şi facă un machiaj îndrăzneţ, dar la mare modă. De ce? Pentru că se poartă tuşul de ochi în toate culorile pe care vi le doriţi. Da, chiar şi galben. 

Începeţi operaţiunea cu aplicarea unui primer cu efect de iluminare pe întreaga faţă. Continuaţi cu un fond de ten, pe care îl aplicaţi prin tapotare, pentru o fixare mai bună. Acoperiţi-vă pleoapele cu un primer deschis la culoare. Daţi un strat consistent. E vară, aşa că machiajul trebuie să reziste. Peste primer, daţi cu un fard bej deschis. Astfel nu veţi avea surprize neplăcute pe timpul zilei. Pe pleoapele mobile, folosiţi un fard roz foarte deschis şi uşor sidefat.

Conturaţi-vă orbitele cu un fard în culoarea cafelei cu lapte. Difuzaţi spre exteriorul ochilor. Creaţi senzaţia de profunzime cu un maro-mediu. Aplicaţi-l cu pauze. Aproape de colţul exterior al ochilor şi deasupra colţului interior.

Conturaţi-vă pleoapele superioare cu un tuş-gel galben. Folosiţi o pensulă cât mai subţire şi începeţi de la jumătatea pleoapei spre colţul interior al ochilor. Apoi continuaţi spre exterior, unde veţi executa o coadă lungă şi subţire.

Cu un tuş-cariocă negru, cu vârful foarte-foarte subţire, începeţi să trasaţi o linie fină, adiacentă cu frumoasa coadă galbenă pe care aţi desenat-o anterior. Schimbaţi tuşul cariocă. Folosiţi un tuş lichid şi trasaţi o linie subţire la nivelul genelor. Daţi-vă cu mascara pe gene. Aplicaţi-vă nişte gene false, dar nu foarte bogate. Reveniţi la machiajul tenului şi corectaţi zona de sub ochi şi difuzaţi cu ajutorul unei pensule. Conferiţi feţei un aspect bronzat cu ajutorul unei pudre speciale.

Cu aceeaşi pudră, vă conturaţi nasul. Sculptaţi-vă faţa cu o pudră închisă la culoare. Luminaţi-vă trăsăturile cu o pudră roz, strălucitoare. Coloraţi-vă obrajii cu un blush în culoarea piersicii. Întorceţi-vă la ochi şi conturaţi-vă pleoapele inferioare cu fardul în culoarea cafelei cu lapte. În colţul exterior, folosiţi fardul maro-mediu. În interiorul pleoapelor inferioare, aplicaţi un dermatograf nude.

Conturaţi-vă buzele cu un creion roz intens. Coloraţi-le cu un ruj-lichid roz intens. Machiajul de vară s-a terminat. Nu e încărcat, însă cere anumită precizie în realizarea lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Special! Tușul colorat face machiajul frumos