Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Un grup de iubitori de rock au transformat o fostă hală

Tinereţea nu ţine cont de vârstă! Un grup de gorjeni din Târgu Cărbuneşti, care, deşi au trecut de prima tinereţe, nu au renunţat la muzică.

Vezi și

 Tinereţea nu ţine cont de vârstă! Un grup de gorjeni din Târgu Cărbuneşti, care, deşi au trecut de prima tinereţe, nu au renunţat la muzică. Au strâns instrumentele într-o fostă hală a unei firme şi să cânte rock.

Şcoala de rock. Promoţia 87. La fel de energici şi plini de entuziasm ca în prima zi. Dacă i-aţi vedea pe stradă, suntem convinşi că nu vi i-aţi imagina într-un garaj, înconjuraţi de boxe şi de aplificatoare. Dar rockul se trăişete la intensitate maximă. Indiferent de vârstă.

Nu au un nume. Nici nu au nevoie. Sunt un grup de prieteni pentru care muzica e scopul în sine. Nu doar mijlocul prin care pot atinge faima. Povestea lor a început în anii 80. Când rockul se asculta timid, ca nu cumva urechile nepotrivite să audă acordurile chitării electrice.

Apoi, viaţa de om mare le-a cam tăiat din aripi. Chiar dacă geaca de piele, pana de chitară şi atitudinea au fost lăsate în debaraua cu amintiri, nu au fost uitate niciodată. Aşa că, 20 de ani mai târziu, când oportunitatea s-a arătat din nou la faţă, au fost scoase de la naftalină.

În scurt timp, hala neprietenoasă a devenit un sanctuar al rock-ului. Li s-a alăturat Ovi. Este cel mai tânăr membru al grupului. Dar cum îi leagă o pasiune comună, nu a durat mult până a devenit o prezenţă obişnuită.

De multe ori au şi public. Soţiile, prietenii şi uneori, vecinii, care ascultă muzică bună. Fie că le place, fie că nu. Un compromis necesar. Deşi orice împătimit al genului nu va spune în vecii vecilor să volumul e prea tare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Un grup de iubitori de rock au transformat o fostă hală